Yamato Zaharia, campion mondial Kempo. „Mă simt mai bine dacă fac sex înainte de competiție”

Yamato Zaharia, campion mondial la kempo și fost concurent la emisiunea „Exatlon”, a făcut dezvăluiri intime într-un interviu.

Yamato Zaharia este cunoscut publicului larg ca sportiv, dar și ca fost concurent la  emisiunea Exatlon ”  , de la Kanal D. A petrecut 20 de ani în sala de sport. Yamato Zaharia a acordat un interviu pentru pro tv  în care a vorbit despre  pregătirea sa   , dar și despre viața din afara ringului.

Yamato Zaharia a explicat ce face înainte de a intra pe ring. „În zilele dinaintea meciului și înainte de a merge pe ring, am o mulțime de emoții.  Mă gândesc în permanență la cum va fi în timpul meciului, cum va fi meciul, cum îl voi aborda, cum vor fi acei cine se uită la mine va spune, cum va fi după meci, etc.  Am zeci și sute de gânduri care îmi trec prin minte, iar această presiune mă stresează.  Mă obosește mental.  De aceea mă simt mai bine dacă Am relații sexuale înainte de competiție.  Pentru a nu mai gândi și a nu avea această presiune imensă a emoțiilor.  Chiar dacă unii antrenori, puțin mai conservatori, nu prea sunt de acord cu asta, personal mă simt mult mai bine așa, mai mult relaxat. Și această metodă, puțin mai neortodoxă, a dat roade pentru mine. :)) ”  , a spus Yamato Zaharia.

Yamato Zaharia s-a despărțit de prietena sa

Sportivul a mai mărturisit că s-a despărțit de iubita sa. 

„Ne-am despărțit, dar am rămas în condiții bune, pentru că atât de elegant este. Ne vedem, vorbim și, din când în când, mă duc la ea, pentru că are un pisoi pe care, dacă nu-l vede, pentru o vreme, mă deprime. Este o pisică pe care am crescut-o ca un pui, foarte atașată de mine  „, a spus el.

El a explicat și motivul separării.

„Este clar că într-o relație în care există sentimente, există și crize de gelozie, adesea nejustificate, dar în cazul nostru, nu acesta a fost motivul.  Mai ales că i-am făcut și eu câteva fotografii.  Motivul separării a fost foarte simplu.  Nu a fost acea scânteie ca pe vremuri  „, a spus el.

Întrebat cum arată femeia perfectă pentru el, Yamato Zaharia a răspuns:

„Femeia ideală nu există. :)) Dar nici eu nu sunt perfect. Așa că nu caut niciodată femeia perfectă, ci cea pentru care să mă simt bine. Să existe între noi o chimie naturală și frumoasă. Fii alături de mine tot timpul și susține-mă în tot ceea ce mi-am propus. Și cel mai important, să arăți grozav. Aș fi ipocrit să spun că pentru mine contează doar sufletul. :)) ”  .

Leave a Reply

Open