Veronica Stegaru și-a evidențiat burta de gravidă

Veronica Stegaru a ales să poarte o rochie galbenă, vaporoasă, dar suficient de potrivită pentru a-și pune în evidență burta de gravidă.

Veronica Stegaru  va deveni mamă pentru a doua oară. Recent, Stegarus s-a întors în Capitală și, mai mult, cei doi sunt extrem de fericiți pentru că și-au reluat viața de vedetă.

Veronica și Viorel Stegaru postează zilnic pe rețelele de socializare diferite imagini și videoclipuri. Recent, soția lui Viorel Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o poză cu Viorel. Cei doi asortați, Viorel a purtat un tricou galben, perfect asortat cu rochia Veronicăi.

Vulpea i-a scos în evidență burta de gravidă

 Veronica Stegaru a ales să poarte o rochie galbenă, vaporoasă, dar suficient de potrivită pentru a-și pune în evidență burta de gravidă. Imediat, au început să apară reacții ale utilizatorilor de internet. Imaginea postată de soția lui Viorel Stegaru i-a mulțumit pe cei care îi apreciază și îi urmăresc de la început.

Un spectator a urmărit evoluția celor doi, a fost impresionat de povestea lui Stegarus. Bărbatul le-a făcut cadou o casă în care să locuiască de acum înainte. În prezent, Veronica și Viorel Stegaru sunt extrem de fericiți.

Leave a Reply