ULTIMELE IMAGINI cu Vladimir Gaitan în viață! Boala l-a transfigurat!

Vladimir Gaitan a murit la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă împotriva unei boli nemiloase.

Actorul Vladimir Gaitan a murit  după o luptă teribilă împotriva cancerului de sânge, pe care o luptă de ani de zile. Iubitul actor a murit la doar 73 de ani.
Vlad Rădescu este cel care a făcut tristul anunț despre moartea actorului, marți seară, pe contul său personal de Facebook. „Vladimir Gaitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, cu toții, mult mai singuri … Condoleanțe familiei care trece prin astfel de momente grele. La revedere, Duțu!”, A scris actorul cu durere.

Ultima fotografie cu Vladimir Gaitan în viață

În ultimele fotografii în care Vladimir Gaitan apare în spațiul public, actorul este vizibil zdrobit de boală. Îmbătrânit și aparent mai slab, actorul privește în gol și pare ușor gânditor.

Vladimir Gaitan a suferit timp de 30 de ani de o boală cauzată de explozia de la Cernobil

Actorul a fost diagnosticat în urmă cu 30 de ani cu o boală gravă a sângelui. Cauza a fost explozia de la Cernobîl.

„Un doctor a fost foarte intrigat de roșeața nenaturală a feței mele și m-a invitat să fac niște analize. Aveam 40 de ani atunci. Eram un om puternic.

Policitemia vera (așa-numita boală) a fost declanșată de radiațiile de la Cernobîl sau de o disfuncție cauzată de aceasta. Măduva spinării produce mai mult roșu decât celulele albe din sânge, iar sângele este foarte gros și pericolul unui accident vascular cerebral este iminent. 

Medicamentul trebuie fluidizat cât mai mult posibil, astfel încât să nu ajungă acolo. A fost îngrozitor, dar până la urmă m-am resemnat la această idee și am încercat să supraviețuiesc.

Doctorii aveau doar zece ani, iar eu eram obraznic și încăpățânat să trăiesc. Această boală mi-a interzis orice mișcare sportivă grea. În fiecare dimineață noptiera mea este golită de cinci sau șase pastile ”, a spus, într-un ultim interviu, Vladimir Gaitan.

Leave a Reply

Open