Survivor România sezonul 2 episodul 1

Survivor România sezonul 2 episodul 1. Faimoșii și Războinicii au avut primul duel

Urmăriți videoclipul HD Survivor România sezonul 2 episodul 1 cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Clicksud divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului Survivor România sezonul 2 episodul 1 de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

Survivor România sezonul 2 episodul 1

Bine ați venit la studioul de divertisment Roma Seriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Vezi Survivor România sezonul 2 episodul 1. Faimoșii și Războinicii s-au luptat în Republica Dominicană.

Vezi Survivor România sezonul 2 episodul 1. Faimoșii și Războinicii s-au luptat în Republica Dominicană.

Survivor România sezonul 2 episodul 1 va fi difuzat sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20 pe Kanal D.

Survivor România va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00 pe Kanal D.

Survivor România sezonul 2 episodul 1

După un casting exigent, membrii celor două echipe care se vor duela în Republica Dominicană au fost aleși și au pornit către insula însorită. Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 se vor duela în primul episod care se va difuza sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20 pe Kanal D.

Episoadele Survivor România 2021 vor fi difuzate cinci zile pe săptămână după

cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00 pe Kanal D.

Cine sunt concurenții din sezonul 2, Survivor România

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghița, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. Aceștia se vor duela

cu membrii echipei Faimoșilor, care este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Cine a câștigat sezonul 1, Survivor România

În primul sezon Survivor România, trofeul a fost câștigat deElena Ionescu , care a reușit să adune cele mai multe voturi din partea publicului. În aproape 5 luni de competiție, Elena a dat dovadă de tărie fizică, dar și psihică.

”Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor. Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”,a mărturisit Elena Ionescu, după Marea Finala Survivor sezon 1.

 

 

Leave a Reply