Răzvan Simion în tandrețe cu noua lui iubită

Răzvan Simion și-a revenit complet după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatoarea de dimineață de la Antena 1 iubește din nou și are o relație fericită cu o altă femeie. 

Răzvan Simion își trăiește a doua tinerețe și este un romantic incurabil! Prezentatoarea de 40 de ani a fost surprinsă în compania unei brunete cu corp de manechin.

Colegul lui Dani Oțil nu a ezitat să-și expună relația în public. A fost fotografiat în timp ce părăsea un restaurant din zona Floreasca, alături de noul său partener. Răzvan Simion și bruneta respectivă s-au ținut de mână, până la mașină, scrie pro tv.

Răzvan Simion a fost fotografiat și la sfârșitul verii, pe terasa hotelului Swissotel, din Istanbul, alături de aceeași femeie, scria Libertatea la acea vreme.

L-a înșelat Lidia Buble cu Costin Gheorghe?

Potrivit Cancan.ro, Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin, au avut o scurtă relație în 2019, în timp ce solistul a fost cu Răzvan Simion. Nu se știe exact când a început relația lor de dragoste, dar aceleași surse susțin că tânărul a fost inspirația pentru Lidia Buble când a lansat piesa „Cu ochii verzi”, în această vară.

Mai mult, fotbalistul Costin Gheorghe este divorțat de aproximativ doi ani și ar fi extrem de apropiat de Lidia Buble.Roma Seriale  a publicat și câteva imagini cu Lidia Buble și Costin Gheorghe.

Fotografiile par să fi fost făcute în mașină, semn că cei doi se întâlneau în secret. După cum puteți vedea, cei doi păreau să se simtă foarte bine în compania celuilalt.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit

Diana Simion,  fosta soție a dimineții Răzvan Simion  , se află în culmea fericirii. A primit inelul de logodnă de la actualul ei partener.

De mai bine de un an,  Diana Simion are o relație cu Radu Biță  , un om de afaceri din Timișoara, proprietarul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, dar abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, în care ne-am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am bogăție, muncesc din greu, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne sprijinim reciproc ‘, a   spus timișorenul într-un interviu acordat recent.

Leave a Reply