Prizoniera Destinului: Secretul lui Barış ,Toată lumea o iubește pe Zeynep

Cine este Savaş din serialul Prizoniera Destinului?
Savaş în vârstă de 30 de ani este fratele mai mic a lui Barış și este cu cinci ani mai mic decât Barıș. El este o persoană talentată, introvertită, care a paralizat după un accident. Savaş a avut un cumplit accident în urmă cu mulți ani și a rămas paralizat. Cu toate acestea, Barış nu spune niciodată oamenilor despre accident, ci spune că boala fratelui său este congenitală. Savaș este un bărbat extrem de inteligent ale cărui aspecte sociale sunt slabe. Deoarece el nu a plecat niciodată din casă de 10 ani.

Barıș este un tip inteligent, care nu vorbește prea mult. Savaş îl consideră inamicul său numărul unu. Barıș știe că fratele său Savaș nu-l iubește deloc și îl ascunde de toată lumea. Chiar și persoanele cele mai apropiate din companie, nu știu că Barıș are un frate cu dizabilități.

Încă din copilărie, Savaş are o relație de iubire-ură cu fratele său. Barıș ascunde de toată lumea că are un frate paralizat, iar Savaș se ascunde de toată lumea. Cu excepția lui Zeynep …

Atât Barış, cât și Savaş se bucură desentimentul de familie și ambii sunt atrași de Zeynep, care literalmente are două mame și cei doi frați doar una pe care din păcate au pierdut-o definitiv.

Tocmai de aceea Zeynep este o persoană plăcută și foarte atrăgătoare pentru ei. Faptul că Zeynep a putut să-l ajute pe Savaş a crescut admirația lui Barış față de ea. Iar sentimentele pe care le exteriorizează Savaş față de Zeynep sunt literalmente acel atașament pentru că l-a ajutat. El este confuz și încurcă bunătatea cu dragostea.
Din acest motiv rivalitatea fraților, Barış și Savaş ia amploare și simt acea nevoie să exploreze mai mult. Dacă este așa cum Savaş încearcă să deducă, Barış este un afemeiat care simte nevoia să
exploreze.

Barış este considerat un afemeiat de fratele său pentru că a fost abandonat emoțional de maică-sa, care a murit după un timp. Probabil că Barış a fost mereu în căutarea unei femei, precum Zeynep, care să-i ofere dragoste pură și necondiționată.

Pe de altă parte, Zeynep este o femeie care întotdeauna a suferit din cauza bărbaților din viața ei. Ea încă din copilărie a fost dezamăgită de propriul tată, că apoi în adolescență să fie din nou dezamăgită de soțul ei, Mehdi.

Zeynep nu a avut în preajma ei niciodată un model masculin puternic, care să o protejeze. Ea se simțea cu adevărat protejată în prezența fratelui ei pe care l-a pierdut. Tocmai de aceea Barış este atât de atractiv pentru ea din mai multe puncte de vedere. Dacă încercăm să ne amintim puțin, chiar și Sakine l-a asemănat pe Barış cu fiul ei decedat …

Odată ce Zeynep va găsi pacea și fericirea alături de Barış va fi sinceră cu ea însăși și va admite că îl place.

Leave a Reply