POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021

Urmăriți videoclipul HD POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021 cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Clicksud divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021 de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

 

 

POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021

Latest Episode

Previous Episode

Bine ați venit la studioul de divertisment Roma Seriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Vezi aici mai jos pe site emisiunea poftiti pe la noi: poftiti la circ din data de 14 ianuarie 2021 HD.

Nea Mărin (n.red. Marin Barbu) revine la Antena 1. Cu un nou sezon. Al șaptelea. Va pune (din nou) vedetele la muncă și se va contra cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, obișnuiții „dușmani”, în al șaptelea sezon al producției „Poftiți la Nea Mărin”.

Noul sezon va fi la circ. „Poftiți la circ” va debuta pe Antena 1 luni, 28 ianuarie. Se va difuza de luni până miercuri, de la 20:30.
De notat că acest sezon a fost filmat încă din vara lui 2019.
Primele vedete din noul sezon care vor munci sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu.

Toate episoadele au fost filmate la circul familiei Bellucci. În fiecare ediție, nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul și fanii.

Vedetele vor trebui să îndeplinească sarcini precum procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Andrei Ștefănescu, despre noul sezon:

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când!

Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și…izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”.

Leave a Reply