Mostenirea(Lagacy) Epi 177 Promo Sub Romana

Bună tuturor, prieteni. Ce se va întâmpla în noul episod al seriei escrow?Mostenirea(Lagacy) Epi 177 Să vedem ce se va întâmpla în noul episod, să vedem ce se va întâmpla în noul episod. Da, în primul rând, nu este posibil ca Seher să-și amintească această situație forțată.

Din păcate, pot spune că situația traumatică a lui Seher Cem, pe care a suferit-o cu lovitura la cap în timpul căderii scărilor, îi va șterge memoria pentru o vreme. În plus,Mostenirea(Lagacy) Epi 177  ar trebui să subliniem că acest proces forțat al lui Seher Giyim, din păcate, va fi foarte dificil și, în timp ce se joacă cu Yusuf, totul va veni împreună cu Yusuf, Așk are un viitor extraordinar care se apropie din ce în ce mai mult,Mostenirea(Lagacy) Epi 177 iar el are l-a distrus întotdeauna cu lucrurile rele pe care le-a făcut și de data aceasta l-a semnat.

Cu toate acestea, într-o stare necunoscută de ce, ipocritul Iqbal Da, în videoclipul nostru anterior, el nu poate rămâne pe loc, nu poate rămâne pe loc, am spus de aici că va intra singur în circuit. Dacă seheroğlu își amintește piciorul, să spunem aici ce se va întâmpla cu ifrit ikbal,Mostenirea(Lagacy) Epi 177 dacă situațiile se dezvoltă în felul acesta, ipocritul Iqbal nu va mai merge la Konak. Garanția că cei care nu pot intra în Istanbul vor sfârși oricum în închisoare, İkbal se află în statul Tripkolik așa cum o știm noi. M-a văzut Seher?

Seher nu va avea o memorie sau dacă altcineva a văzut-o. Numele vin în minte cu siguranță, dar indiferent cine sunt cu adevărat chiar acum. Această teamă este mai mult decât suficientă pentru primul Jack. Dacă vorbim despre Neslihan, este scurt. Fırat îl va întoarce de la greșeala vieții sale în ultimul moment.

Aceasta va fi o lecție excelentă pentru mine și va căuta o modalitate de a-și acoperi păsările și greșelile. oricum îi va fi de ajuns. Bine băieți. Care este opinia ta?Mostenirea(Lagacy) Epi 177 În așteptarea comentariilor dvs. de mai jos, să încheiem videoclipul nostru aici. Cei care iubesc dragostea Seyyam, nu uitați să deschideți notificările abonându-vă la canalul nostru de mai jos și să vă vedem în alte videoclipuri.

Leave a Reply