Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo Sub Romana

Yaman îi propune iubitei sale o căsătorie ca Romeyo. Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo Seher va accepta această propunere de căsătorie și dacă aceste mari jocuri de dragoste sunt în finală și acest lucru a deschis ușa unei mari fericiri, vor face și primul pas în căsătorie în ferma noastră nebună.

El a fost martorul acestei Iubiri în creștere ca o furtună în fața ochilor săi. Deci, ce se va întâmpla în dragostea lui Yaman și Seher, ipocritul İkbal Seher ar putea dăuna plămânilor noștri?Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo Se vor deschide ochii lui Neslihan? Care este răspunsul la toate aceste întrebări? Înainte de a începe videoclipul nostru de analiză a secvenței de siguranță, dorim întotdeauna o astfel de fericire în seria noastră Cahit.

Cei care o spun, precum și cei care spun că „codurile ar trebui educate acum” lângă fratele său, care este un ifrit vahise, ar trebui să facă clic pe butonul Like de mai jos și să ne lase să vedem numărul nostru împreună. Da prieteni. Dacă doriți, să începem într-un fel. În primul rând, Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo ceea ce este plin de romantism este urmărit într-un mod foarte dificil în seria noastră escrow. Ken este exact așa, așa cum ai urmărit acum.

Băiatul Yaman Kırımlı Seher continuă să surprindă destul de mult cimul. Astfel, Yaman îi propune lui Yaman Kırımlı Seher, care spune că lumânările enorme și romantice pe care le-a pregătit în grădina sa sunt cheile inimii sale. Am menționat de multe ori videoclipurile mele de analiză anterioară.

Dragostea lui Yaman și Seher se apropie. Ei bine,Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo ceea ce ne așteaptă acum. În primul rând, putem spune că Yaman și Seher se vor apropia treptat unul de celălalt și, dacă ați observat în ultima parte, Yaman Seher nu pierde niciunul. ocazia de a-l săruta sau de a-l atinge. Am afirmat deja că sărutul de dragoste al lui Yaman va veni la Seher, pe care îl așteptăm de mult timp și permiteți-mi să spun, cuplul nostru este pregătit pentru acest lucru, desigur, vrem să spunem că vor realiza în sfârșit sărutul că toată lumea așteaptă. ar trebui să aibă o masă.

Și această familie se îndreaptă repede spre imagine. Vrem ca scene pline de fericire să aibă copii. Cu toate acestea, după cum probabil nu ați văzut atât de mult, după cum ați urmărit, Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo două vrăjitoare au murit de mult timp, dar există o frânghie. După ce îl ucide pe Seher, dându-se drept un accident. Deoarece vrăjitoarea ipocrită nu știe ce este, am spus deja în videoclipul nostru anterior de analiză că norocul lui Seher va fi salvat, de data aceasta va fi același, dar în ce măsură este de neconceput.

Vrăjitoarea Ikbal încearcă în tot felul de moduri, dar cumva, nu reușește să-i dea lui Seher aspectul unui accident. Oricine vrea să-și rănească mâna într-un fel, este după această fericire, este după ce o întrerupe brusc, este un lucru normal pentru Iqbal, care a ucis-o și pe sora lui Seher. Poate dacă spunem că moartea fratelui lui Yaman a fost unul dintre planurile lui İkbal, Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo acesta ar fi exact punctul de plecare. Pe scurt, este conștient că nu va mai putea beneficia de Yaman vs toaletă.

De aceea orașul vrea să omoare. Pentru că planurile pe care le-a făcut a explodat întotdeauna în mâna mea. Toate planurile pe care pompierul a vrut să le facă vor fi întotdeauna nereușite, ca și până acum, Dar Prieteni, acest mare nume Iqbal nu va renunța niciodată, dar când toate planurile de a face prieteni sunt opuse colț, această situație va face imunitatea și mai inconștientă,Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo dar munții mari din trecut Va exista o situație care vă va pune capul mai mult.

Desigur, spune ikbal, cea mai mică pagubă pe care a făcut-o primul episod până acum îi va reveni cu multe și mai multe. Nu este conștient că va merge la închisoare, în timp ce Yancı vrea să-l scoată pe fratele său Zuhal din închisoare. Dacă ajungem la el,Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo va începe să se recupereze, deși încet, și, așa cum am menționat anterior, va începe o operațiune majoră, dar personajul femeie comisar, care va fi lângă Ali, va începe treptat să pătrundă în mod formal în sufletul lui Ali.

Pe de altă parte, dacă ajungem la subiectul lui Neslihan în cele din urmă, Neslihan nu va fi inteligent fără a fi ars. Dacă vă întrebați de ce, Mostenirea(Lagacy) Epi 175 Promo acum această fată merită oficial să cadă într-o situație proastă și îi va înnebuni atât pe iubitorii serialului TV, cât și pe Fırat.

Deși toată lumea vede că personajul ipocrit Bora nu este cineva de încredere, iată-l pe Neslihan, care oricum nu l-ar putea vedea, dar cumva va fi un rezultat dureros pentru el, chiar dacă în cele din urmă își dă seama, care sunt gândurile tale? Deci, la revedere pentru a vedea videoclipul nostru aici în alte videoclipuri.

Leave a Reply