Mostenirea(Lagacy) Epi 174 Promo Sub Romana

Bună, băieți, să vedem ce se va întâmpla în noul episod. Da, Mostenirea(Lagacy) Epi 174 Promo Sub Romana înainte de a începe videoclipul nostru de analiză escrow, cei care spun că 2 ipocriți İkbal și Zuhal au dezgropat cu planurile lor și i-au lăsat să cadă, să apăsăm butonul Like de mai jos și să vedem primul nostru număr.

Yaman și Seher sunt ca niște îndrăgostiți atunci când încep o altă viață, dar înainte de a trece pe lângă diavolul capcanelor celor două vrăjitoare demonice, Mostenirea(Lagacy) Epi 174 Promo Sub Romana nu ne putem sătura de dragostea lui Yaman și a lui Seher. prietenii au început extrem de repede.

Prin urmare, arhitecții acestui golf întunecat sunt nimeni altul decât cei doi demoni Witch Iqbal și Zuhald. De mult timp, cele două Vrăjitoare pe care le-ai urmărit s-au aflat într-o stare, dar Iqbal încearcă să-l omoare pretinzând că este un accident. Seherul meu nici măcar nu este conștient de tragedia care a urmat, că există o singură întrebare în minte. Va reuși Seher să supraviețuiască acestui dezastru?Mostenirea(Lagacy) Epi 174 Promo Sub Romana Toate planurile pe care prima mea soră, care va fi în favoarea fermei noastre unice de noroc, vor eșua întotdeauna, ca înainte.
Seher va supraviețui astăzi capcanei și își va continua marea fericire cu Yaman și Yusuf, dar există acest mare demon.

Nicio renunțare nu va trece, dar când toate planurile care vor fi anulate de prieteni se află în colțul opus, această situație îl va face pe ipocrit și mai inconștient, Mostenirea(Lagacy) Epi 174 Promo Sub Romana hoțul mai mare, dar marea greșeală pe care a făcut-o în trecut va fi o mai multe necazuri. Cea mai mică pagubă pe care a făcut-o primul episod până în acest moment îl va întoarce de multe ori. Bineînțeles, așteaptă ikbal și nu este conștient că va merge la închisoare în timp ce încearcă să-l scoată pe fratele său zuhal din închisoare. Deci băieți, care sunt gândurile voastre? Astept comentariile tale de mai jos.

 

Leave a Reply