Mostenirea(Lagacy) Epi 172 Promo Subtitrat Romana

Bună prieteni. Bine ați venit la videoclipul nostru de analiză Mostenirea(Lagacy) Epi 172 Promo escrow Să vedem ce se va întâmpla în noul episod din seria Trust? Cei care spun că dragostea lui Yaman și Seher continuă să fie a noastră înainte de a începe videoclipul nostru Faceți clic pe butonul „Apreciați” de mai jos. Deci, să vedem numărul nostru.

Da, prieteni, în primul rând, în timp ce dragostea lor pentru Yaman și Seher Gemeni este în flăcări Dacă spunem că escrow-ul aproape fascinează publicul, acesta ar fi locul. Mostenirea(Lagacy) Epi 172 Promo Nu vă fie frică de romantismul dintre cei doi. Va continua la fel.

De asemenea, în timp ce inima lui Yaman și Seher flutură de entuziasm, este aproape Păsările vor ciripi, dar dacă există un demon mare prins în colț, acesta vine din nou cu un plan crud. Ipocritul Iqbal, care a fost întotdeauna un succes în toate planurile pe care și le-a făcut până atunci Seher le-a ordonat oamenilor să deghizeze moartea, dacă vă amintiți, subiectul lui Kiraz este și el așa.

A progresat într-un mod pe care nu l-am așteptat niciodată. Mostenirea(Lagacy) Epi 172 Promo Ne-a surprins după moartea cuplului nostru iubitor Văzând o mare durere înainte să poți sături din dragostea lor va fi ultimul care va dori, dar când ne gândim la scenariști Este util să te pregătești pentru ceea ce se va întâmpla, ipocrit Dacă departamentul de pompieri vrăjitoare reușește acest plan, Zilele forțate așteaptă, în plus, acest accident este cu Yaman.

o dizabilitate poate aștepta zorii, să zicem că Dumnezeu îi fereste pe Alții Pe de altă parte, comisarul Ali își vine în sfârșit în fire Comisarul funcționează bine pentru a trăi durerea de cireșe din ea și pentru viață din nou, deși ursul este foarte dificil pentru comisar,Mostenirea(Lagacy) Epi 172 Promo Nimic nu vine va încerca să se țină de viață și Să vorbim despre Neslihan ca ultima dată a lui.

Cihan Pot spune videoclipurilor noastre de analiză anterioară că nu există nicio altă problemă decât să nu văd faptele. După cum repetăm, fata noastră naivă, fără rău Putem spune că nu va fi înțelept Da, prieteni, este al vostru care sunt gândurile lui? Astept comentariile tale de mai jos. Ne vedem în celelalte videoclipuri, la revedere.

Leave a Reply