Mostenirea(Lagacy) Ep 168 Promo Sub Romana

Bună ziua tuturor. În acest episod, cu ajutorul lui Yaman Ali și Fırat, İkbal va salva vrăjitoarea. În timp ce İlkbal își continuă viața, el va pune la îndoială motivul acestor evenimente. Mostenirea(Lagacy) Ep 168 Promo Seher și Yaman vor dori acum să scape de toată lumea și de orice. Finalul sezonului se apropie.

Yaman etc nu și-au recunoscut dragostea unul pentru celălalt, vrem să vedem mai mult dragostea lui Yaman și a lui Seher. Cei care spun că s-au săturat de rău și rău,Mostenirea(Lagacy) Ep 168 Promo vă rog să apăsați butonul video like când totul este în regulă.

Îi va spune lui Yusuf Seher și lui Yaman să meargă la vacanța pe care mi-ai promis-o și, în urmă cu câteva episoade, Yusuffark îi va vorbi lui Yusuffark despre mersul și plecarea într-o călătorie și îi va spune lui Yaman Seher, să plecăm de aici. Și el va spune că este timpul să vorbim,Mostenirea(Lagacy) Ep 168 Promo dar Yaman nu va spune cuvântul Te ​​iubesc, pe care îl așteptam.

Când Seher se îndepărtează de Yaman, Yaman se va uita la părul tău și va gândi cât de mult iubești. Yaman va decide să-și scrie într-o scrisoare dragostea pentru serial, dragostea și sentimentele sale. Seher va fi plin de ochi și emoție când va citi această scrisoare. Dar ce crezi? Mostenirea(Lagacy) Ep 168 Promo Vă rugăm să nu uitați să ne împărtășiți gândurile.

Leave a Reply

Open