Mostenirea(Lagacy) Ep 167 Promo Sub Romana

Bună prieteni. Continuați cu episoadele interesante din seria de siguranță,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 Deci, ce se va întâmpla în noul episod? Va găsi Yaman o anulare? Fratele lui İkbal, Zuhal, va dezvălui adevăratul chip al surorii sale? Gheața dintre Yaman și Seher abia începe. Yaman și Seher ar fi întotdeauna fericiți de acum înainte înainte ca article să înceapă și, de asemenea,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 Zuhal are dreptate într-o singură problemă. Cei care spun că aceste lucruri sunt mai puține venituri pentru ikbal ar trebui să facă clic pe butonul „Apreciază” de mai jos și să vedem numărul nostru împreună.

Da, prieteni, în primul rând, răpirea ipocritului WitchIkbal va crea un mare ecou în Konak, dar, din păcate, este locul unde se spune că fratele Ziya a fost cel mai supărător în această situație dificilă.
Yaman promite că își va găsi mătușa anularea indiferent de ce. Yaman este clar conștient că trebuie să-și găsească mătușa și, prin urmare,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 altfel boala abisiningitgida se va înrăutăți. În plus, sarcina de a-și găsi mătușa este în Crimeea, iar cuplul nostru îi face să se apropie unul de celălalt în fiecare minut în această sarcină forțată.

În acest fel, să spunem că Yaman îi va oferi lui Seher șansa de a oferi o șansă omului său iubit lăsând un colț al trecutului și al zilelor dificile. Pot spune, de asemenea, că acele castele de gheață dintre Yaman și Seher vor accelera din minutul următor. Desigur,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 deși această situație îi face pe fermierii noștri foarte fericiți, aș dori, de asemenea, să afirm că Yaman și Seher își vor continua aventurile de unde și-au lăsat dragostea.

Cealaltă întrebare pe care o avem în minte este să o batem pe sora ipocrită ikbal timp de zile, așa că fără milă fratele lui Güven Iblis, Zuhal, nu știe ce este. De fapt, nu există nicio minciună. sunt cei care urmăresc acele scene din nou și din nou. Dacă spunem că İkbal nu se poate sătura de această stare de disperare în timp ce este bătut,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 Seyre nu se poate sătura. Cu toate acestea, motivul pentru care fratele său secund a făcut aceste lucruri surorii sale este din cauza zecilor de conspirații și a planurilor sale crude care vor face diavolul gelos.

Pot spune că Zuhal, care vrea să-i mărturisească că a făcut acest lucru, din păcate, este foarte aproape să scape de închisoarea în care se afla. La urma urmei,Mostenirea(Lagacy) Ep 167 după ce a făcut Yaman vs. Olcay, va scăpa de Tuğba fără a lua niciun ban, dar du-te la casa surorii ei, Zuhal își va folosi atuurile mari despre sora ei İkbal pentru a ieși din închisoare.

Cu toate acestea, soluția la această problemă va fi, desigur, Seher. Vrăjitoarea ipocrită va face tot ce îi stă în putință pentru a o convinge, pentru a o salva de situația ei cât mai curând posibil. De fapt, Iqbal va încerca să facă acest lucru pentru că va dori să-și salveze fratele secundar din cauza necesității, deoarece Zuhal are o putere care poate dovedi că totul este să aducă sfârșitul tuturor.

Yaman vs Hare ca și cum durerile nu ar fi suficiente, Mostenirea(Lagacy) Ep 167 cei doi frați ipocriți încearcă acum să nu se mănânce reciproc, nu își pun capăt ambiției și jocurilor, așa cum am spus mai înainte, tot acest haos a creat cele două provincii ale noastre. La revedere

Leave a Reply

Open