Mostenirea(Lagacy) Ep 166 Promo Sub Romana

Bună ziua tuturor În acest episod,Mostenirea(Lagacy) Ep 166 Promo Yaman aproape încearcă să salveze primul guvernator. Yaman sparge ușile. Ne-a fost dor de vechiul Yaman. Scenaristul continuă să treacă peste lucrurile bune și bune în timp ce este elaborat. Nu vrem ca Iqbal să fii în centrul atenției. Pentru cei care spun că dorim să-ți vedem dragostea, te rugăm să apeși butonul Apreciază article.

Un videoclip de la primul guvernator cu un article care spune că calomnia a fost primul instigator de balenă și astfel Iqbal va înțelege că Zuhal a făcut tot ce i s-a întâmplat.
Zuhal va șantaja primul balet și se va răzbuna.
De îndată ce va fi primul președinte,Mostenirea(Lagacy) Ep 166 Promo îl va implora pe Seher.

Uite ce s-a întâmplat cu mine, Seher va scoate mai întâi din închisoare și apoi îl va aduce la conac spunând că viața lui Jim Zuhal ar putea fi în pericol, dar în viitor, Iqbal îi va preda surorii sale o lecție și îl va responsabiliza pe Seher pentru tot ce are trecut prin.

El va merge la un conac pentru a afla că șoferul lui Fırat Yaman a fost ucis și îl va scoate pe Fırat Ali din casă cu această ocazie.
Primii bani care vor cere ajutor de la Ziya Ali pentru a salva primul balet vor fi umpluți fără probleme, Ender va fi umplut.Yaman și viața cursului vor fi în pericol.
Așa cum a spus tatăl Arif, suntem răbdători.
Dar piatra este pe cale să se spargă,Mostenirea(Lagacy) Ep 166 Promo Vor face finalul sezonului.

Totuși, o mărturisire de dragoste nu a venit de la Seher și Yaman.
Nu uitați să ne împărtășiți gândurile voastre care vor scrie nektülük pentru Arif Seher și Yaman.

Leave a Reply