Mostenirea Epi 176 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noul episod al serialului nostru?Mostenirea Epi 176 În primul rând, dacă doriți ca Seher și Yaman să fie fericiți tot timpul și, de asemenea, să fim arestați pentru primul obiectiv, să lovim creierul și să vedem apa noastră. Când va putea Planul Trădător să-l protejeze pe Siri? Zuhal vă va răspunde la toate întrebările aici, dar în noul episod din seria noastră Friendly,Mostenirea Epi 176 cu toții ne vom aștepta la scene fericite cu transformarea căsătoriei lor pentru a-mi aminti de Seher, după care vom avea multă dragoste pentru Seher și Yaman. De asemenea, situația lui Zuhal s-a agravat zi de zi.

Jack nu va putea suporta condițiile din închisoare. De fapt, Arzuhal Akli va pregăti planuri care își vor pierde echilibrul și îl vor scoate pe zuhal din închisoare. Mostenirea Epi 176 La început, acest lucru nu va fi deloc ușor, dar mai târziu disconfortul lui Zuhal va funcționa. Prin urmare, Zuhal va fi internat în spital pentru observare. Desigur, ikbal va găsi o modalitate de a-l scoate pe zuhal din spital.


Apoi Zuhal va scăpa de spital și, ca rezultat, İkbal și Zuhal vor coopera din nou. Dacă Seher nu acordă atenție, Zuhal îi va aduce dragul final. Pentru că mierea și Zuhal vor face răul și îi vor separa pe Seher și Yaman. Chiar și Iqbal va face încercări când orașul este mort. De aceea îmi place,Mostenirea Epi 176 Adevărat, o va duce la sfârșit, dar în ciuda tuturor, Seher și Yamanașkası nu vor fi răniți, deoarece sunt foarte puternici între ei. Prin urmare, Iqbal își va da seama că nu va putea dăuna Căsătoriei lor.

Nu se va opri niciodată până nu îl eliminați. Ali se va dedica complet muncii sale, dar apoi Ali va observa că a făcut o greșeală și Ali va face un nou început în viața sa. Pentru că Ali va înțelege și mai bine valoarea vieții sale. În plus, datorită acestei persoane care se va alătura vieții lui Ali ca o persoană nouă,Mostenirea Epi 176 Ali va fi din nou în viață, adică viața lui Sultanhala Ali va fi foarte fericită atunci când viața lui Ali va fi în ordine. Pentru că sultanul încă nu voia ca Ali să aibă o casă.

Cu această unire, sultanul își va atinge în continuare obiectivele, puțin probabil, va fi în cele din urmă pedepsit pentru acțiunile sale? Aștept comentariul dvs. mai jos. Cum este moștenirea Crimeii în episodul următor? El va dori să elimine magia pentru a o obține, așa că Iqbal va urmări să aducă sfârșitul până la sfârșit, iar Iqbal își va folosi toate mijloacele în scopurile sale, mari pericole vor aștepta Iubirea Yaman. un plan foarte rău pentru a aduce sfârșitul lui Iqbal. Acest plan rău pe care l-a făcut Balin va face ca întreaga sa familie să fie distrusă,Mostenirea Epi 176 deoarece ultimul Iqbal plănuise să omoare prognosticul.Dar la urma urmei, Seher nu va fi nici acum, dacă grădinarul dezvăluie relele Ziyaİkbal, Sehe nu o va face pentru că grădina va vedea zilnic relele ikbalului și nu mai pot suporta că va merge la spital, așa că grădinarul va încerca să dezvăluie adevărata față din İkbal imediat. Nu va fi deloc ușor. De asemenea, Ziya îi cunoaște pe ticăloșii ecolinului, iar BlackIkbal a păstrat adevărul în ciuda tuturor relelor.

Așa că a făcut o greșeală care ar strica viața crimeenilor. Deoarece atâta timp cât nu există fericire și pace în familie de-a lungul timpului, voi încerca să-l realizez și să-i explic lui Yaman în lume, dar Ziya nu o va dezvălui din cauza fricii de a pierde anularea, ci Ziya și grădinarul. nu vor dezvălui o vreme, dar apoi nu vor putea suporta mai mult aceste lucruri, mai întâi grădinarul. Yaman, care va dezvălui faptele, va învăța în cele din urmă toate faptele, dar nu va crede că Yaman Iqbal va fi un persoana rea.
De aceea, el își va continua cercetarea și vizita yamanului. În cele din urmă, întregul adevăr îl va face pe Yaman să plângă.Mostenirea Epi 176 Ziya îi va spune lui Yaman că moartea este un criminal. Astfel, va afla adevărul despre golful Yaman.

Fapte Yaman Pentru că nu am avut încredere în nimeni la fel de mult ca securitatea lui Yaman ikbal. Pe măsură ce Yaman își amintește acest lucru, el se va supăra foarte tare și îi va da cea mai grea pedeapsă pentru că nu a putut mânca. De ani de zile până la finalul sezonului. Un adevăr ascuns va fi acum dezvăluit.Deoarece Arif Baba va dezvălui adevărul, apariția acestui adevăr va răsturna viața tuturor la început.

Pentru că Yaman nu va accepta că este fratele lui Ali. Seher va încerca să fie acest lucru, deoarece Seher nu va dori ca Yaman să fie supărat din nou pe trecutul tău. Din acest motiv, va exista un sprijin serios pentru Seher Yaman. Desigur, sprijinul lor va funcționa după ce Yaman își va depăși trecutul. De fapt, Yaman va face pace cu trecutul său și va adopta ursul ca un frate, astfel încât, în cele din urmă, ambii frați să se reunească.

El va face tot posibilul pentru a elimina orașul în episodul următor, dar Yaman va fi întotdeauna alături de Seher în acest timp. Yaman îl va susține pe Seher și, dacă vă amintiți, Yaman și Seher se uitau la filme în episodul anterior. După terminarea filmului, Seher i-a pus lui Yaman o întrebare, l-am întrebat dacă primești ce iubește, l-am întrebat dacă are unul, el a spus doar că va fi doar în filme, așa că acest discurs dovedește că nu va mai avea niciodată lasă văzătorul. Astfel, chiar dacă vine răul, Yaman va fi cu el și nu-l va părăsi niciodată.

Atâta timp cât dragostea lui Seher și a celui care face lucrurile continuă, nimeni nu le va putea face rău. Zuhal îl va suna pe İlkbal și îl va amenința pentru că nu poate ieși din închisoare,Mostenirea Epi 176 Zuhal Topal va trebui să facă ceea ce spune Zuhal pentru a nu dezvălui faptele care îi vor spune lui Yaman dacă nu iese din închisoare, dar cel mai probabil Zuhalk o va face.
să fie eliberat din închisoare cu propriile sale mijloace, așa că Yaman și călătoriile vor fi fără apărare împotriva răului. Viața lui Selim va fi grav periculoasă, Yaman nu își va vedea faptele rele, așa că ce se va întâmpla dacă îl veți găsi.

Ceea ce va face în schimbul acestui lucru cu Iqbal, Yaman va afla în cele din urmă adevăratul chip al anulării la sfârșitul zilei. Toată lumea va fi fericită cu dragostea sa pentru Seher în Yaman și pentru căsătoria lor să se împlinească. Yaman, nu voi face rău Magic în acest timp. Nici el nu va face promisiuni în cerc. Orice s-ar întâmpla în ziua respectivă. El va indica că va avea încredere în Yaman, dar vor exista mari obstacole în fața acestei iubiri. Seher și Yaman vor avea obstacole dificile de trecut pentru dragostea lor. Sper să ne vedem în următoarele videoclipuri.

 

Leave a Reply