Mostenirea Epi 174 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noul episod al serialului nostru?Mostenirea Epi 174 Dacă nu doriți ca Seher și Yaman să plece și dacă doriți ca İkbal să părăsească călătoria noastră, apăsați butonul Like și să vedem apa noastră. Care este marele pericol care așteaptă dragostea lui Seher și a lui Yaman, va ieși Zuhal din închisoare? Se încheie acum dragostea lui Seher și a lui Yaman, va răspunde la toate întrebările tale?

În următorul episod,Mostenirea Epi 174 İlkbal va face tot posibilul pentru a elimina orașul, dar Yaman va fi întotdeauna alături de Seher în această perioadă. Frontiera Yaman va oferi un mare sprijin. Dacă vă amintiți, Yaman și Seher urmăreau filme în episodul anterior.

Filmul s-a încheiat. El i-a adresat o întrebare lui Adıyaman. Seher întrebase dacă dragostea se va sfârși dacă te vei reîntâlni cu persoana iubită. Yaman a mai spus că se întâmplă doar în filme. Discursul lui Yaman dovedește, de asemenea, că Siri nu va pleca niciodată.


Astfel,Mostenirea Epi 174 chiar dacă există rău lui Seher, Yaman va fi cu el și nu-l va părăsi niciodată. Atâta timp cât dragostea lui Seher și Yaman continuă, nimeni nu le va putea face rău. Deoarece Zuhal nu este eliberat din închisoare, primul balet va fi și mai Furios. Zuhal’in și Glory No o vor amenința.

De asemenea, el va spune că îi va spune lui Yaman și va face ceea ce spune Zuhal pentru a dezvălui faptele, dar cel mai probabil Zuhal va scăpa din închisoare cu propriile sale mijloace. Psihologia lui Zuhal se va deteriora și mai mult, va vedea situația lui Zuhal și îl va trimite la spital.

Dacă Yaman și Seher nu sunt atenți, există primul și Zuhal se va separa, Ali va include noile sale cunoștințe în viața sa.Mostenirea Epi 174 Datorită lui Ali, va învăța să se îndrăgostească din nou. Astfel, viața lui Ali va fi colorată în ea. Sultan va iubi în continuare această persoană când o va vedea.


Drept urmare, Ali și această persoană se vor căsători și vor fi foarte fericiți. Crezi că Ikbal Yaman va putea separa cursul? Astept comentariile tale de mai jos. Vor fi o mulțime de scene surprinzătoare din episodul următor și din zori, deoarece acum Yaman și Seher și-au mărturisit reciproc sentimentele. Din acest motiv, vor exista o mulțime de scene fericite și Ece în seria noastră. Chiar și falsa căsătorie a cuplului nostru se va transforma în realitate, adică se va forma o legătură puternică între Seher și Yaman.

Datorită acestui fapt, mediul va fi realizat,Mostenirea Epi 174 dar pe de altă parte, Iqbal va fi gelos pe această fericire și Iqbal va ceda ambițiilor sale și va pregăti planuri și mai rele. Pentru că va crede că și-a pierdut toată puterea din cauza lui Seher, așa că va face planuri perfide despre Seher și nu se va opri niciodată până când Iqbal nu va elimina orașul. Yaman și Seherde au încredere. De aceea va fi vulnerabil la rău și la Seher.

Mai ales viața lui Seher va fi în pericol grav. El nu poate vedea faptele rele ale lui Yaman İkbal. Din acest motiv, vor exista scene pline de dragoste, pe de o parte, pe de altă parte, răul nostru va fi în fața noastră Din păcate, după răul făcut de İkbal, vor veni în curând zilele proaste. va ieși și.


Yaman İkbal își va învăța în cele din urmă adevărata față, Seher și Yaman vor avea zile foarte bune, iar Seher îi va mărturisi lui Yaman dragostea pe care a avut-o pentru Seher și toată lumea va fi fericită căsătoria lor se va împlini. Dar vor exista mari obstacole în în fața acestei iubiri, Mostenirea Epi 174Seher și Yaman vor fi obstacole dificile de trecut pentru dragostea lor. În următorul episod, Zuhal va face tot posibilul să scape din închisoare, dar Zuhal face tot ce face.

Deocamdată nu va putea scăpa din închisoare, așa că primul guvernator va amenința din nou, deoarece nu poate ieși. İlkbal, de asemenea, îl va înșela pe zuhal cu scuze, astfel încât adevărul să nu fie revelat. Iqbal va încerca apoi să-l elimine pe Seher. La început, nectarul raik va aduce sfârșitul lunii, iar sănătatea mintală a lui Zuhal se va deteriora din cauza mierii mele. În următorul episod, İlkbal va face din nou răul.

La fel ca sora mai mare a lui İkbal Seher, ea va încerca să-l omoare pe Seher. De asemenea, va încerca să descrie moartea lui İkbal Seher ca pe un accident. Pentru el, Seher trebuie să fie foarte atent la Iqbal,Mostenirea Epi 174 dacă nu este atent, acest lucru îl va duce la sfârșit.Deoarece Seher îl va părăsi pe Yaman ca urmare a acestei neglijențe, dar orice s-ar întâmpla, Seher nu va muri, așa că Seher se va întoarce din nou din moarte, dar se vor produce unele daune permanente în Seher. Când Yaman crede în primul polițist care va reuși să vindece nervul,Mostenirea Epi 174 va fi impresionat de eșecul său. Pe de altă parte, Zuhal va continua să scoată primul guvernator din închisoare ca urmare a amenințărilor lui Solan.

Două posibilități, o posibilitate ca Zuhal să evadeze din închisoare va fi luată pentru că se află în birou, iar medicii vor pregăti un raport care să ateste că lista nu poate rămâne în birou. A doua posibilitate este ca ea să meargă la primul balet Sever, să-și ceară scuze pentru ikbal, iar ZuhalAffet Seherde îi va ierta pe zuhal pentru această situație mizerabilă.

Iubitul care va veni lângă Seher Yaman și va vorbi despre zuha, îi va cere să ierte. Chiar și Seher yamanöz îi va cere lui Zuhal să se întoarcă din nou la Conac, iar Yaman nu va îndeplini cererea lui Seher la început. Când va fi prea mult ca Yaman să-l ierte pe zuhal, el îl va ierta pe zuhal pentru a nu-l supăra pe Seher la sfârșit.Astfel, Ilkbay Red își va continua faptele rele care vor scăpa din închisoare cu zuhal și, dacă i-ai pierdut averea, vei vedea granița ca fiind responsabilă pentru pierderea lui Yaman în Nacak zuhal cu mare ambiție. Așa că Ambii vor continua să facă lucruri rele despre Seher. Chiar și de data aceasta, Mostenirea Epi 174 roagă-te să facă planuri mai rele.

Singurul plan al celor două este să te elimine și pe tine, așa că Iqbal va folosi toate posibilitățile tale pentru a aduce finalul cool. Seher va continua să aibă încredere în primul său obiectiv, iar Seher va continua să fie o persoană bună în acest fel. Vă va duce la sfârșit.

Din păcate, pentru că de fiecare dată va face ceea ce spune primul obiectiv.
Compoziția va veni mai aproape de tine în fiecare zi, dar Ziya și grădinarul pot preveni orice rău pentru Seher, deoarece unchiul Ziya își va vedea faptele rele din ce în ce mai mult zi de zi. Drept urmare, Ziya Seher și adevărul vor dezvălui acum adevărul pentru sălbăticie. Sper să ne vedem în următorul Mostenirea Epi 174.

Leave a Reply