Mostenirea Epi 173 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce ne așteaptă în noul episod al serialului nostru? În plus, dacă doriți ca trădarea lui Iqbal să iasă afară, să apăsăm pe butonul Apreciază și să vedem numărul nostru. Mostenirea Epi 173 Viața rece este în pericol sau va putea proteja cursul dur? Se va dezvălui înregistrarea vocală a lui Iqbal? Va putea Ali să-și continue noua viață? Aici îți vor răspunde la toate întrebările, Mostenirea Epi 173 prieteni, în noul episod, Yaman și Seher sunt o mulțime de milkshake-uri pentru că acum Yaman și Seher și-au mărturisit sentimentele reciproc.

De aceea, multe evenimente fericite și interesante se vor dezvolta pentru noi și chiar și căsătoria falsă a fermierului nostru se va transforma în realitate,Mostenirea Epi 173 adică o legătură puternică între Seher și Yaman.


Datorită acestui fapt, va avea loc în mediul familial, dar pe de altă parte, Iqbal va fi gelos pe această fericire.

Yaman și Seherde au încredere în primul balet. De aceea vor fi vulnerabili la rău și la răul Seher, iar viața otravă specială va fi în pericol grav. Nu puteți vedea faptele rele ale lui Yaman Iqbal. Acesta va provoca daune grave lui Seher. Din acest motiv, vor exista scene pline de dragoste pe de o parte, iar pe de altă parte, vor exista episoade ale răului. După faptele rele ale lui Iqbal vin la el în zilele rele. Deoarece înregistrarea audio a lui Iqbal va fi dezvăluită în curând.

İlkbal nu va ști ce să facă în schimbul acestui lucru, dar orice va face ikbal după aceea. Faptele vor ieși la iveală și el va învăța în cele din urmă adevăratul chip al lui Yaman Iqbal. Ali a făcut un nou început. Prin urmare, vor veni zile fericite pentru Ali. Ali Sultan va găsi chiar și un ajutor pentru starea covorului. Ei bine,Mostenirea Epi 173 va putea Yaman să-l protejeze pe Seher de pericole, deoarece acest ajutor va ridica noi speranțe în viața lui Ali? 

Astept comentariile tale de mai jos. Zile foarte bune vor aștepta viitorii Seher și Yaman. Eda va face promisiuni acasă. Indiferent ce se întâmplă în zori,Mostenirea Epi 173 yamanul meu va indica că va avea încredere, dar vor exista mari obstacole în calea acestei iubiri.

Vor exista obstacole dificile pentru iubitorii de Seher și Yaman. Zuhal va face tot posibilul să iasă din închisoare, dar nu va putea scăpa deocamdată. Întrucât Zuhal nu a putut ieși din închisoare, primul guvernator îl va înșela cu scuze, astfel încât faptele să nu apară. İkbal va încerca apoi să-l elimine pe Seher,Mostenirea Epi 173  iar la început va aduce sfârșitul lui İkbal Zuhal.

Sănătatea sa mintală se va deteriora din cauza lui Iqbal. În următorul episod, Iqbal va încerca să te omoare ca sora lui IlbalSeher, care va face din nou răul. În plus, İkbal va încerca să dea moartea lui Seher, așa că Seher va trebui să fie foarte atent la Iqbal.

Dacă Seher nu este atent, acest lucru îl va duce la sfârșit. Deoarece Seher îl va părăsi pe Yaman ca urmare a neglijenței sale, dar el nu te va auzi indiferent de ce, așa că Seher se va întoarce din nou din moarte, dar au fost unele daune permanente în Seher.Oricare va fi paralizat pentru că a fost rănit. Sau Seher își va pierde vederea, dar Seher își va recăpăta din nou vechea sănătate. Pentru că datorită lui Yaman, Seher și Yaman vor putea să-l vindece pe Seher, având grijă de școala Iqbalise.

Pe de altă parte, Mostenirea Epi 172 Zuhal va fi foarte supărată pentru că a eșuat în planurile ei. ”Îmi cer scuze din zori și îi cer să-l ierte pe zuhal.

Seher îl va ierta pe zuhal cu privire la situația jalnică a ikbal. Seher Yaman Arzu, care va merge la Yaman și va vorbi despre zuhald, va dori în continuare să se termine. Chiar și Seher Yaman va avea o cerere de întoarcere la conac, iar İlkbașlar nu va îndeplini cererea lui Seher imediat.

Seher, pe de altă parte, va încerca din greu să-l ierte pe Yaman și pe zuhal. İkbal și zuhal’i își vor continua faptele rele. İkbal Kırımlı se află în Nacak zuhal, care crede că și-a pierdut averea și este complet ambițios. El va vedea valoarea ca fiind responsabil pentru pierderea sa.Mostenirea Epi 173  Așa că Ambii vor continua să facă lucruri rele despre Seher. Chiar și de data aceasta, Iqbal și Zuhal îi vor proteja pe cei care sunt mai răi, iar singurul plan al acestora va fi eliminarea lui Seher. De aceea İkbal va folosi toate mijloacele voastre pentru a-l aduce pe Seher la capăt.El va continua să aibă încredere în ikbal în zori. Dacă Seher continuă să fie o persoană bună în acest fel, el își va aduce propriul sfârșit, deoarece zorii vor aplica orice ar fi de fiecare dată și Seher se va apropia treptat de sfârșit, dar Ziya și grădinarul pot preveni vătămarea lui Seher deoarece Ziya și grădinarul va vedea răul Ziya Iqbal din ce în ce mai mult pe măsură ce trece ziua și, ca urmare, Ziya Seherve.

Pentru Yaman, grădinarul care va dezvălui adevărurile, potrivit trădării lui DaIkbal, grădinarul îi va împiedica mai întâi pe cei care urmează să lucreze, apoi grădinarul își va da seama că ikbal și-a sporit faptele rele și, ca urmare, grădinarul îi va spune lui Yaman, adevăratul său chip trebuie dezvăluit devreme, deoarece în acest proces granița îi va afecta grav viața și, ca urmare, viața ta va fi pusă în pericol. Nu poți vedea fața reală a lui Iqbal, poți pierde zorii.
De asemenea, se va dezvălui că Ali și Yaman sunt și ei frați, deoarece istoria îi va chema pe cei doi frați să lupte înainte ca Baba să moară, așa că Arif Baba îi va chema pe Ali și Yaman în lateral, Yaman și Ali vor fi destul de surprinși că se confruntă unii pe alții în Viu.

Chiar când Yaman pleacă de acolo, istoria Baba va dezvălui faptele Arif Baba le va spune în cele din urmă tuturor că Yaman și Ali sunt frați.
În acel moment, Yaman își va aminti cuvintele mamei sale înainte de a fugi de acasă.
Toată lumea a ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză,Mostenirea Epi 172 care va fi deteriorat de acest război.

Leave a Reply