Mostenirea Epi 172 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noua parte a limbii noastre?  Mostenirea Epi 172 Dacă nu doriți ca otravă să moară și dacă doriți ca Valve Zuhal să fie pedepsit, să apăsați butonul Like etc. Îți voi pierde viața dimineața? Când va fi perfidul lui Iqbal? planul va fi capabil să protejeze sau cum va fi noua viață importantă? Seher și.

Yaman reciproc Chiar și falsa căsătorie a fermierului nostru va deveni în curând realitate, așa că va aștepta zile mai fericite pentru ei, dar așa cum vede Iqbal, Mostenirea Epi 172 se va mânia mai mult și va pregăti un plan pentru că Iqbal crede că și-a pierdut toată puterea datorită prezenței sale, Cancel va crede că singura soluție este uciderea și va începe să lucreze pentru a elimina Pompierii.

Dacă Yaman nu este atent, își va pierde viața. De aceea, Seher și Yaman trebuie să fie atenți. În caz contrar,Mostenirea Epi 172 İkbal nu se va simți încrezător în Seher fără a-l elimina, dar este util să ne amintim încă o posibilitate. Seher va fi salvat dacă grădinarul știe despre planurile sale.

Deoarece grădinarul va face tot posibilul pentru a proteja brânza. Chiar și grădinarul va observa rău Dede și va dezvălui toate faptele pe rând, așa că Ikbal Seher este în încercările sale de a ucide, dar totuși magia trebuie să fie foarte atentă. Până când Iqbal nu-și va atinge obiectivul, ei vor fi în pericol dacă nu vom vedea Măduva lui Iqbal când își vor continua faptele rele.

De aceea Nemo trebuie să vadă adevărata față a lui Iqbal cât mai curând posibil. În capitolele următoare,Mostenirea Epi 172 Yaman va afla adevărul și probabil își va aduce propriul scop bazându-se pe ikbal. Pentru că zorii au fost primii care au făcut astfel de favoruri de fiecare dată. De fapt, Seher va începe un nou început în viața sa, pentru că mai întâi are încredere în mine și Ali s-a întors la misiunea sa, dar Ali Sultan încă mai doarme. Nu va vrea să o lase în pace.

De aceea Ali Sultan va găsi un ajutor care să aibă grijă de Ali. Această persoană care se va alătura seriei va schimba complet viața lui Ali. Deci, acum vor exista noi începuturi pentru Ali, deci va exista o legătură puternică între această persoană și Sultanhala va vedea că Ali este fericit din nou și această situație va fi foarte fericită.

Zuhal a spus că vrea să iasă din închisoarea ikmale și să se întoarcă din nou la conacul dezordonat. Zuhal a ieșit din închisoare pentru că Iqbal știe că Yaman va fi pedepsit el însuși.

Din acest motiv, İkbal va dori să elimine nervul și, în acest fel, İkbal își va folosi demonul și apoi İkbal va merge la Seherin, celelalte posibilități îi vor permite să exploateze starea de spirit și să întoarcă conacul lui Zuhal. uleiul și îi va permite lui Zuhal să se întoarcă la conac pentru combinația Yaman. ori va aduce cu siguranță sfârșitul zorilor. Pentru că Zuhal va face lucruri rele și îi va permite lui Seher și Yaman să plece. El nu se va mulțumi cu acest lucru și va încerca,Mostenirea Epi 172 de asemenea, să omoare nervul. De aceea Seher-ul meu este inimos. Poate duce la sfârșitul acestuia, dar să nu uităm.

Îmi place oricine grădinarul asistă la evenimente, nu va veni o perioadă. Pentru că grădinarul te va proteja, dar va fi totuși un pericol serios pentru Seher. El va avea încredere în Seher după toți cei care îl găsesc. Dar de data aceasta va fi rândul nesiguranței în Seher,Mostenirea Epi 172 deoarece Zuhal și Iqbal ar putea crede că micile lor planuri. Dacă Seher are încredere în Yaman în primul balet, nu în Yaman, acesta este motivul pentru care Yaman va pierde, iar dragostea sa pentru Seher se găsește cu forța care trebuie învinsă.

Dacă Yaman și Seher depășesc aceste dificultăți, fericirea se află în curând în ele. În caz contrar, această dragoste se poate termina înainte de a începe, dar în fiecare zori și Yaman va depăși aceste dificultăți. Ali Bey s-a întors din nou la datoria sa, după care Ali va începe o nouă viață. Pentru că Kazim a luat o decizie după ce a vizionat ultimul său videoclip. Hani a promis că se va strădui pentru cei dragi în această decizie. Deci, de ce va încerca Alice să fie fericită cu aceste cuvinte de cireș? De fapt, Ali va spune mai multe despre valoarea vieții sale și a celor dragi.

În episodul următor, Seher și Yaman vor deveni foarte apropiați zi de zi. Chiar și Yaman își va mărturisi sentimentele față de Seher. Aceste mărturisiri vor fi foarte fericite dimineața, deoarece în zori îl iubește mai mult decât viața lui. Singura întoarcere a căsătoriei lui Seher și a lui Yaman îl va ajuta, de asemenea, să rezolve problemele lui Seher Yaman din trecutul său, deoarece este conștient de faptul că Seher Yaman încă mai poartă trecutul.

Adică, Yaman și tu te vei bucura de fericire după toate aceste dificultăți, iar apoi Yaman va începe să-i implore lui Seher și mai curând. Prin urmare,Mostenirea Epi 172 Seher și Yaman vor forma o legătură intermediară în Yaman, vor uita trecutul și vor deschide un nou pagină în viața sa. El nu va avea succes în acest sens, deoarece legătura dintre Seher și Yaman este foarte puternică.

Zuhal va încerca să aducă sfârșitul primului obiectiv. Chiar și Zuhal chiar a trimis înregistrarea vocală către Iqbal când a aflat acest lucru, așa că İlkbal va folosi toate mijloacele pentru a depăși această situație, dar indiferent de ceea ce face ekvanul, se va termina în curând cu El pentru că timpul va învăța faptele și Yaman va da o lecție pe care nu o va uita. Prin urmare,Mostenirea Epi 172 Yaman va scăpa de problemele pe care le aduce, dar există încă o mamă care tânjește în inima lui Yaman. Acest trecut furios al lui Yaman poate, de asemenea, să facă rău Dacă Seher nu este atent, îl va părăsi din nou pe Yaman pentru că.

Încrederea lui Yaman va fi din nou fără tine împotriva lui Seher, așa că el te va ajuta să împărți vindecarea. Seher îl va salva pe Yaman din întunericul trecutului. Mulțumită lui If, va fi salvat din trecutul său. Căsătoria se va transforma acum în realitate cu faptul că mariajul va trăi în scene și mai incitante din serie.

Prin urmare, cu rugăciunea, așteaptă mari dificultăți,Mostenirea Epi 172 în curând se va înțelege că Zuhal este responsabil pentru toate acestea și Yaman Zuhal va face tot posibilul să pedepsească. Am ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză, prieteni, vă puteți abona la canalul nostru de continuare și puteți susține acest videoclip plăcându-l. Sper să ne vedem în următoarele videoclipuri

Leave a Reply