Mostenirea Ep 165 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noul episod al serialului nostru? Mostenirea Ep 165 Își va pierde Iqbal viața sau Seher își va dezvălui sentimentele feroce? Vor putea Yaman și Seher să depășească evenimentele rele care îi așteaptă dragostea? Biciul Ali, care își așteaptă dragostea,Mostenirea Ep 164 va putea să răspundă la toate întrebările tale ?

Religion this motiv, el va lupta pentru a găsi primul scop în curând cei doi ei vor aduce propriul sfârșit și cu răul lor. Prin urmare, he will fight to find the first goal, Mostenirea Ep 165 so he will not understand who did this to him at first, dar apoi İkhalbal este în afaceri. Desigur, nu va fi câștigătorul acestui război, deoarece la sfârșitul acestei lupte, pânza și Zuhal se vor răni reciproc și în curând cei doi își vor aduce propriul sfârșit cu faptele lor rele. .

Yaman va încerca să salveze primul Bali cât mai curând posibil în această perioadă. La început, nu va fi ușor, dar mai târziu, datorită sprijinului său, Yaman va găsi câteva indicii, dar İlkbal nu va supraviețui șocului asupra lui în timp ce pentru că primul său scop va fi întrerupt ca urmare a torturii banilor,Mostenirea Ep 165 de data aceasta va dori să-i facă rău lui Zuhal Seher. El va pregăti planuri perfide despre Zuhal Seher. Dacă Seher nu este atent, viața lui va fi în pericol grav. În ciuda tuturor, Yaman Seher va fi foarte atent la rău.
De fapt, Yaman va fi întotdeauna alături de Seher și nu-l va lăsa niciodată în pace.

Din acest motiv, va preveni daunele pe an.
După aceste evenimente, Yaman își va mărturisi sentimentele lui Seher. Seherde îi va oferi o altă șansă pe măsură ce îl iubește pe Yaman. Astfel, Mostenirea Ep 165 în cele din urmă, căsătoria falsă a lui Seher și Yaman se va transforma în realitate, dar mai există câteva dificultăți care așteaptă această căsătorie. Deoarece unii actori noi se vor alătura serialului și odată cu sosirea acestor oameni, viața tuturor se va schimba brusc. Participarea acestor oameni va dăuna iubirii lui Seher și a lui Yaman.

Pentru că acest personaj se va îndrăgosti de Seher, iar Yaman și Seher Așk vor crea un obstacol. Pe de altă parte, vor exista unele schimbări în viața lui Aylin și cineva din același loc va fi implicat în viața lui Ali, iar Ali, această persoană, va avea nevoie de puțin mai mult timp pentru ca acesta să înceapă să-și uite durerea. Deci,Mostenirea Ep 165 când crezi că Yaman își va dezvălui sentimentele? Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. În următorul episod, Yaman va continua să lupte pentru Seher. Pentru că Yaman iubește magia mai mult decât viața sa.

Seherde Yaman trecuse. Amintirile proaste vor dori să găsească o soluție. Seher se confruntă cu trecutul lui Yaman. Îl va ajuta să depășească. Yaman va uita trecutul cu sprijinul lui Seher. Deci, Seher și Yaman vor fi bine, dar când totul va fi în ordine, Bosforul va ieși din evenimentele care nu merg bine, deoarece seria va fi un nou personaj rău. Acest personaj rău îmi va fi ostil și va încerca să-i despartă pe Seher și Yaman, dar Seher și Yaman nu vor face niciun rău iubirii sale.

Pentru că are puterea de a depăși toate dificultățile dintre Seher și Yaman. Zuhal își va continua planurile pentru el. Deoarece Zuhal va dori să plătească prețul trădării surorii sale, așa că Zuhal a dorit chiar ca sora ei să fie răpită. Atunci Zuhal va dori să se răzbune și în zori. Pentru că Zuhal îl va vedea ca fiind responsabil pentru toate. El va pregăti planuri proaste despre Zuhal Seher.Mostenirea Ep 165 Dacă Seher nu este atent, îl va aștepta și un pericol serios. În plus, Iqbal Zuhal va dori să-l atragă de partea lui în loc să fie ostil față de ikbal’ezuhal, care va face o nouă mișcare pentru a scăpa de pericol.

Dacă Zuhal are încredere în primul balet de data aceasta, sfârșitul va veni în curând. După toate aceste evenimente, el va dori să îndepărteze primul seher departe de Konak. Pentru că İkbal crede că își va pierde toată puterea din cauza lui Seher. Prin urmare, grădinarul care își va continua faptele rele despre İkbal Seher va asista la răul lui Iqbal pe măsură ce își va desfășura activitatea în grădină.

Mostenirea Ep 165 EKG va vorbi despre toate planurile sale rele în timp ce se află în grădină, iar grădinarul își va da seama cât daIkbal este o persoană rea, iar grădinarul va dezvălui tot răul lui Iqbal, așa că Iqbal îl va face să vină. Yaman va experimenta șocul vieții sale ca și când ar fi învățat adevărul. Deoarece Yaman era foarte încrezător în primul balet, pe măsură ce își amintește acest lucru, se va enerva foarte tare și îi va da cea mai grea pedeapsă pentru trădarea lui Yaman Iqbal.

Ali nu își va putea continua viața incomodă, deoarece Ali își va aminti mereu vișinele și va fi trist, dar apoi Ali își va da seama că a făcut o greșeală și de data aceasta Ali va deschide o nouă pagină în viața sa. Va exista o intimitate între ei, așa că Ali le va oferi acestor oameni o șansă în ciuda tuturor. Astfel, Kirazlı va fi uitat durerea pe care a simțit-o față de el.

Pe de altă parte, pe măsură ce vedeți că Seher Yaman se străduiește pentru el, se va realiza că a făcut o greșeală. La auzul acestei șanse, care îi va oferi din nou șansa lui Seher Yaman, Yaman va fi foarte fericit. Deoarece Yaman l-a recâștigat pe Seher cu această bucurie, Mostenirea Ep 165Yaman și Seher vor transforma căsătoriile false în realitate, adică de acum înainte vor exista noi începuturi pentru Seher și Yaman, dar pe de altă parte, există încă pericolul lui Selim pentru că l-ai obsedat pe Selim Seher.

Selim crede că l-a pierdut pe Seher și îl va vedea pe Yaman ca hoțul Anacak Hattasenin care este vinovat de aceste evenimente. Din acest motiv, Selim va pregăti planuri și va face lucruri rele și probabil că va fi frumos să ratezi. Și astfel Selim va crede că îl poate obține pe Seher, dar îl va prinde și îl va salva pe Selim de la Selim în ultimul moment.

Seher va lua dragostea lui Yaman pentru el, dar el nu va putea să-și mărturisească sentimentele lui Seher Yaman, Yamanda va dori să facă căsătoria sa cu Seher o realitate cât mai curând posibil, din aceste motive Yaman le va face o surpriză lui Seher și Yaman va explica în sfârșit toate sentimentele lui lui Seher.

Căsătoria lui se va transforma în realitate, chiar și după aceea, o vom pune în scenă mai încântați și mai fericiți în serie, dar Viitor pentru că va crede că a ratat toată averea sa din Crimeea din cauza tuturor dintre ei, Iqbal va crede că și-a pierdut toată averea din Crimeea,Mostenirea Ep 165 așa că Iqbal își va continua planurile rele de unde a rămas.

Am ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză, prieteni, abonați-vă la canalul meu pentru continuarea seriei noastre și puteți susține acest episodul.

Leave a Reply

Open