Mostenirea Ep 163 Ce se va întâmpla în continuare?

Bine ați venit la noul episod al serialului nostru Dacă doriți ca Seher și,Mostenirea Ep 163 Yaman să aibă o căsnicie fericită și dacă nu doriți ca serialul nostru să fie Siner,Mostenirea Ep 162 apăsați butonul Like și să vedem numărul nostru. Răspunsuri la toate întrebările dvs. în acest videoclip în noul episod din serialul nostru.

Reconcilierea lui Yaman ne așteaptă acum în zilele fericite, Mostenirea Ep 163 pentru că Seher îi va oferi lui Yaman o șansă, Yaman va începe un nou început în viața sa, eliminându-și toate greșelile și, de asemenea, Seher și Yaman se vor recupera în Gündengına, astfel încât falsa căsătorie a lui Seher și Yaman se vor transforma în adevăr. Acesta este motivul pentru care Seher trebuie să fie atent. Pe măsură ce se întâmplă toate aceste evenimente, faptele sale rele vor continua.

Deoarece anularea a fost întristată de intrarea lui Zuhal în închisoare, iar furia lui Ikbal împotriva lui Seher va crește și mai mult și, prin urmare, Ikbal Sen intenționează să o elimine, Eryaman nu va acorda atenție, dar, datorită grădinarului, va vinde această dificultate,Mostenirea Ep 163 deoarece grădinarul va preveni orice rău și grădinarul El va fi unul dintre cei mai mari susținători ai lui Konak din Seher.


Zuhal vrea să dezvăluie adevărata față a ikbal pentru că nu a uitat trădarea pe care i-a făcut-o Zuhalablas, așa că va încerca să-i explice lui Yaman că Zuhal Topal a colaborat cu el, dar nu va avea succes în acest sens, deoarece Iqbal este ticălosul seriei. adevăratul ochi trebuie să ies pentru moment.

Cu alte cuvinte, pot spune că mai este nevoie de ceva timp pentru ca adevărul să fie dezvăluit. Faptul că Ali Bey este o soră va fi șocat când Yaman și Aliye busırrı vor fi dezvăluite spre finalul sezonului, iar apoi Ali Sultan va dori să învățați adevărul de la mătușa mătușă și toate vor veni după Nedim în Yaman. Pe măsură ce urmărește faptele, se va apropia de indicii, dar Yaman în special nu va fi mulțumit de aceste fapte.

Yaman va crede că mama sa i-a părăsit din cauza ursului meu din trecut, așa că va continua să se mânie împotriva lui Ali, dar când Ali Yaman o acceptă pe Ziya ca fratele său, gândurile lui Yaman se vor schimba în același mod. Odată cu acceptarea lui Ali, Yaman Bad îmi va uita trecutul, deci crezi,Mostenirea Ep 163 în ce parte vor învăța Ali și Yaman că sunt frați?


În episodul următor, Yaman și zilele sale foarte frumoase, supărate, așteaptă. Yaman a luat decizia corectă cerându-și scuze către seher. El va fi foarte fericit cu scuzele lui Yaman pentru că a aflat că Seher Yaman îi pasă de el. Mama lui Yaman: Nu puteai vedea compasiunea din zori și, ca rezultat, Yaman Serin îl va lăsa să-l ajute, iar timpul îi va încheia anii copilăriei.

Ajutorul lui Yaman, Veți începe să faceți noi fapte rele primei poliții, care își vor întări iubirea și mai mult, İlkbal Yaman, etc. Partea fericită a locului nu va fi prea Sabri, iar apoi Ikbal va vedea vinovații lui Zuhal Dacă Seher nu este atent cu primul balet, acesta va fi sfârșitul lui. Iqbal, cu toate posibilitățile de a-și aduce toate planurile.

Yaman va face ikbalul peste Yaman în capcana lui,Mostenirea Ep 163 dar primul plan Bolinta va eșua, deoarece grădinarul și Zuhal vor încerca să dezvăluie faptele.Probabil, fie grădinarul, cât și Ziyatüm își vor da seama din nou de fapte, dar grădinarul va prefera să rămână tăcut pentru a nu strica adevărul lui Yaman sau permisul său, deoarece nu poate vorbi, astfel încât fața reală a arborelui să nu fie dezvăluită. pentru o vreme.

Zuhal va fi distrus din cauza torturii din închisoare, Mostenirea Ep 163Zuhal își va da seama că ceea ce i-a făcut lui Seher îl folosește în moștenirea Crimeii.

Yaman va face o mare judecată greșită căzând în Hatay, iar apoi grădinarul îi va da o scrisoare lui Yaman că este adevărat, iar când va vedea ceea ce este scris în scrisoare, va cheltui întotdeauna mulți.Ziya va spune toate faptele la sfârșit, Yaman își va aminti cuvintele lui zuhalim și va învăța adevăratul chip al averii la sfârșitul zilei.

Ziya va spune toate faptele la sfârșit, Yaman își va aminti cuvintele lui zuhalim și va învăța adevăratul chip la averi la sfârșitul zilei. He will realize that he is a traitor, and as a result, Yaman Polin will go to him and tell him a calitate care va dori să-l pedepsească, dar Yaman nu va avea încredere în el și îi va spune lui Seher toate faptele.Yaman îl va trimite apoi la închisoare ca Zuhal. Așa că toată lumea va ofta ușurare când balena va fi în sfârșit arestată și va merge la închisoare în săptămână. Pe de altă parte, odată cu moartea cireșului, vor fi observate schimbări serioase. în viața ta. Va veni ziua, Ali nu va acorda mai multă atenție muncii sale, dar Arif Baba și sultanul Alan vor decide că nu este cazul și vor încerca să găsească o soluție.

Vor gândi altfel, așa că Arif se va gândi la tatăl său, Mostenirea Ep 163Yaman, el va dori să dezvăluie că Baba Ali și Yaman sunt frați.

Pentru că nu va accepta acest fapt, dar Arif Baba va intra între ei și îi va face să se iubească ca frați. Astfel, vom urmări cum fratele și sora se întâlnesc. După aceea, Mostenirea Ep 163Ali și Yaman vor fi Unitate. întotdeauna susțineți-vă reciproc. De asemenea, Ali își va continua viața alături de frații săi.

 

Când dai, cineva nou se va alătura vieții tale și această persoană îl va ajuta pe Ali să-și recapete speranța.

 

Leave a Reply