Mostenirea Ep 162 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noua parte a religiei noastre?

Dacă vrei ca Yaman și Seher să fie fericiți și, de asemenea, Mostenirea Ep 162 dacă vrei ca Iqbal să dezvăluie adevărata față a Ikbal, hai să vedem creierul tău yanbasan și numărul nostru împreună. Îl vei ierta pe Eryaman? Va dezvălui Zuhal adevărata față a lui Iqbal? Care este planul insidios,Mostenirea Ep 161 Ali și Kiraz vor fi căsătoriți?

Seher va crede chiar că Yaman s-a schimbat cu toată inima. Dacă va experimenta aceleași evenimente, nu îl va ierta pe Yaman de data aceasta, deoarece inima frântă a lui Seher din trecut nu va mai putea suporta aceste dureri.

Drept urmare, dragostea lui Seher cu Yaman se va sfârși complet,Mostenirea Ep 162 așa că Seher va deschide mai întâi o nouă pagină în viața sa cu SenYaman că va exista o lumină pentru trecutul întunecat al lui Yaman. Astfel, va uni Yaman și inima frântă a lui Seher și nu va pleca niciodată În episoade, faptele vor apărea, deoarece Zuhal Golling și-a remarcat adevărata față acum.


Astfel, adevărata față a lui İkbal va fi dezvăluită în Yaman,Mostenirea Ep 161 ekb îl va trimite pe Ali în închisoare, astfel încât obstacolele în calea dragostei lui Yaman și Seher vor fi ridicate. Ali va propune să se căsătorească cu cireș în următoarea secțiune. unele obstacole pe care trebuie să le depășească și pe acest drum, iar în interiorul lui, Ali și Cherry vor trebui să fie foarte atenți. Dacă își scriu dragostea pe teren, sfârșitul se poate termina cu separarea.

În episodul următor, va continua să existe un resentiment între oraș și pentru o vreme, deoarece Seher nu-i poate accepta pe Jack și Seher Yaman, care nu pot accepta aceste evenimente, Yaman va încerca în toate modurile să-și cunoască inima rece pentru ei. De acum înainte, când va lupta pentru oraș, trebuie să repare inima frântă a absolutistului. În caz contrar, Yaman ar putea pierde seher din cauza greșelilor sale.


Cei mai bogați și Arif Baba îl vor ajuta pe Yaman în acest moment dificil, Mostenirea Ep 162deoarece ambii sunt gata să facă tot ce pot pentru Yaman și oraș. Desigur, Ziya va contribui la această cooperare, Ziya își va găsi întotdeauna sprijinul și Seher nu va pleca. numai el, iar Seher nu va fi singur în ciuda a tot ceea ce recomandă.

Ea nu-l va părăsi pe Yaman, dar tu, Erin, vei rămâne rupt pentru o vreme, pentru că nu este ușor pentru Seher să uite lucrurile rele pe care le-a trăit Seher.

Seria Yaman va mărturisi acum că Seherde îi va da o șansă pentru că își iubește ignamul. Marți va fi vindecată zi de zi. Chiar și Ziya îi va spune lui Yaman despre crimele ikbalinului.

Toate acestea i s-au întâmplat lui Yaman din cauza bolii lui Ziya,Mostenirea Ep 162 dar grădinarul va dezvălui răul lui Iqbal în Yaman, când va afla toate acestea, va înțelege că Iqbal este un trădător.De aceea, aveți nevoie de ceva timp pentru ca aceste fapte să apară. Când aceste fapte vor apărea, Yaman îl va concedia pe primul guvernator de la Konak și va face tot posibilul pentru a obține cea mai grea pedeapsă a lui Yamanikbal. Ali va obține câteva informații despre trecut. El este fratele lui Ali Yaman. Arif Baba nu îi va spune lui Ali și Yaman lui Arif Baba pentru a afla realitățile Ali care trebuie să fie spuse. Arif Baba va lua o decizie cu Ali Veli Yaman fiind dușmani unul altuia și Arif Baba va dezvălui faptele ca urmare.

Ali Bey, această frăție nu va accepta la început Desigur, Ali și Yaman acceptă că sunt frați și surori după aceea. că și-a pierdut iubitul în trecut.

Sultanul încă a spus că nu înțelege valoarea iubitei sale și că a avut încredere într-o calomnie. Sultanul încă nu va dori ca vișinul să facă aceeași greșeală, așa că Ali și Cireșul trebuie să mărturisească o dragoste cât mai curând posibil. , Mostenirea Ep 162care va avea loc în capitolele următoare, tristețea lui Yaman va crește zi de zi.

Deoarece Yaman se va simți vinovat de câte conexiuni la internet vrea Yaman să se ierte pe sine, dar acest lucru nu se va întâmpla imediat.După cum știți această analiză, am venit mai târziu, Mostenirea Ep 162 prieteni, dacă doriți continuarea seriei noastre, puteți să vă abonați la canalul meu și să-l susțineți pe placul videoclipului meu. Sper să vă vedem în următoarele episodul.

For Previous Episode

Mostenirea Ep 161

 

Leave a Reply