Mostenirea Ep 161 Ce se va întâmpla în continuare?

Dacă nu doriți ce se va întâmpla în noul episod al seriei,Mostenirea Ep 161 escrow și ați suferit pedeapsa pe care Iqbal o merită. De exemplu, să apăsăm butonul și să vedem numărul nostru. Seher Yaman va pleca? Seher Yaman vă va ierta sau vă va cere scuze?Mostenirea Ep 161 vara și relația lui Ali se vor transforma în oameni căsătoriți? Răspunsurile la toate întrebările tale nu vor fi iertate pentru muzica serialului TV.

El va fi foarte fericit, dar o parte a lui Yaman va simți regretul.

Yaman Kars îi va cere scuze și, ca urmare, inima mea frântă va fi reparată din nou, cireșul și Ali vor fi apropiați unul de celălalt pentru că amândoi iubesc unii pe alții foarte mult, dar.


Ali și Kerem sunt scări pentru a-și mărturisi dragostea într-un singur episod Covorul Sultan își va da seama de această situație și Sultanala își,Mostenirea Ep 161 va dezvălui din nou dragostea pentru Ali și Kiraz, astfel încât cireșul și Ali se vor căsători în cele din urmă, dar crezi că Yaman va putea ierta Pentru că nu va dori ca Yusuf și Züleyha să fie triste din cauza lui, adică să rămână în Konak și să rămână în Konak nu înseamnă că l-a iertat.

Yaman trebuie cu siguranță să-și repare inima frântă. În caz contrar, Yaman îl poate vindeca din cauza greșelilor sale. O parte îi va da sfaturi lui Arif Baba Yaman. Pe de altă parte, Çengel se va lupta pentru iubit atunci când va spune că nu ar trebui să părăsească Emre. Yaman.

Ziya va fi mereu acolo cu sprijin și nu-l va lăsa în pace. Deoarece Iqbal a fost distrus când Zuhal a intrat în închisoare și va spori furia lui ikbal împotriva lui Seyre din cauza acestei probleme.

Dacă Yaman nu acordă atenție,Mostenirea Ep 161 pot exista leziuni grave ale nervului, dar, datorită grădinarului, își va depăși faptele rele, iar grădinarul va fi cel mai mare susținător al iubitului din Konak, dar în capitolul următor va lua plasează în capitolele următoare, tristețea lui Yaman pentru că Yaman se va simți mereu din cauza internetului său. nu va trece imediat.


Yaman îl va trata cât de mult poate pentru a-l ierta,Mostenirea Ep 161 dar când va vedea că Yaman l-a lăsat aproape, nu va fi aproape de Yaman pentru a nu experimenta aceleași dureri. El va încerca să-și ceară scuze în zori, el nu va ierta un alt proces, dar nu va renunța niciodată la Yaman și nu va asculta sugestiile lui Cengiz cu privire la această problemă.

Realizându-și dragostea pentru Yaman, Cengel îi va spune lui Seher să accepte scuzele lui Yaman. Căsătoria lui Yaman se va transforma acum în realitate. Sănătatea lui Ziya se va îmbunătăți zi de zi. Chiar și Ziya își va aminti faptele rele ale ikbal.

El îi va spune lui Yaman despre crimele pe care le-a comis Iqbal. El va spune că toate acestea s-au întâmplat din cauza bolii Ziya, dar grădinarul va înțelege că Iqbal este un trădător atunci când va afla toate aceste lucruri. Este necesar pentru ca aceste fapte să apară. Când faptele vor fi dezvăluite,Mostenirea Ep 161 Yaman va trage primul scop de la Konak și va face tot posibilul pentru a obține cea mai grea pedeapsă a lui Yamanikbal. Ali este o parte din trecut.Bănuind că este fratele lui Ali Yaman, Ali se va duce la tatăl lui Arif pentru a afla adevărul.Arif Baba nu-i va spune lui Yaman la început, dar apoi va lua o decizie când Ali și Yaman vor fi dușmani unul altuia. Vor accepta că sunt surori Jack, desigur,Mostenirea Ep 161 și apoi Ali  Yaman. Cel mai mare sprijin al lor în acest sens este Kiraz, iar sultanul este încă înainte de a muri.

Mulțumită sultanului care va dori să-l vadă pe Ali să se căsătorească, ursul și Kiraz se vor întâlni la început, dar de ce va rămâne Kiraz la început?

Cireș pentru a schimba aceste gânduri și astfel Kiraz Ali va oferi acestei analize sfârșitul videoclipului. Dacă vrei să fie, poți să te abonezi la canalul meu și să îți placă acest videoclip și să îl încredințezi.

For Previous Episode

Mostenirea Ep 160

 

 

Leave a Reply