Mostenirea Ep 160 Ce se va întâmpla în continuare?

Bine ați venit cu toții la noul episod video al seriei de siguranță. Mostenirea Ep 160 Dacă nu mai doriți să vă supărați, dacă doriți ca,Mostenirea Ep 160 Ali și cireșul să își facă dragostea unii cu alții, să apăsăm butonul Apreciază. Să vedem mesajul nostru. Yaman și Seher vor ști când să fie fericiți.

Seher îi va oferi lui Yaman o șansă? Ali și Kiraz se vor putea căsători?

Îți va răspunde la toate întrebările? Iată noul episod din serialul nostru, noul episod al prietenilor noștri remarcase fotografiile și documentele din dosar.

Binlik a învățat cu o asemenea plăcere și a suferit o mare distrugere în Seher.Mostenirea Ep 160 Desigur, între timp, în Yaman, Seher va pregăti diverse surprize pentru a se ierta pe sine și va încerca să câștige inima lui Yamanshah, dar pentru Seher, ei nu au valoare Seher nu va mai dori să trăiască cu cineva care nu are încredere în sine.Având în vedere separarea, este evident că Seher va depune un dosar de divorț împotriva lui Yaman, dar Seher nu va avea succes în acest sens, Mostenirea Ep 160 deoarece Seher nu va dori ca Yusuf să fie afectați de aceste evenimente, adică datorită lui Yusuf, Yaman și Seher se vor întoarce de la locul de muncă de separare.

Yaman va înțelege că și-a pierdut nervii complet în acest proces și timpul va fi foarte rău pentru această situație, dar Yaman nu va putea face nimic, pentru că nu putea uita ce i-a făcut Seher Yaman.

Prin urmare, îi va fi foarte greu să treacă prin acest tramvai răcoros, dar se va gândi și la trecutul lui Seher Yaman și la problemele sale și nu va crede că Seher leman merită o altă șansă. Îl iubește pe Seher mai mult decât viața sa, Yaman este temându-se să piardă orașul, așa că vor veni mereu împreună din nou. Chiar și căsătoria lui Seher și Yaman se va transforma în realitate. El nu a spus nimic din cauza jenării sale.


Sultanul va insista asupra covorului și Mostenirea Ep 160 Ali și cireșul se vor uni. După aceea, Ali își va mărturisi sentimentele, care este cireșul. După aceea, Ali va ezita să-și mărturisească sentimentele la început, iar apoi Ali Kiraz va propune să se căsătorească . dar.

Ali va învăța aceste gânduri de cireș și Ali va reuși să convingă cireșul.Deci, ursul și Kiraz vor fi acum căsătoriți, dar crezi că are dreptate pentru Seher Yaman?

Deoarece Yaman se va simți vinovat pentru trădarea sa împotriva lui Yaman, chiar dacă Yaman vrea să se ierte pe sine, acest lucru nu se va întâmpla imediat. Mostenirea Ep 160 Turma, Zeynep, va rămâne separată.

Yaman își va continua tăcerea în fața furiei sale, iubesc. În acest timp, Yaman va încerca să-și ceară scuze în zorii zilei. El nu-l va ierta pe Yaman pentru o vreme, dar cât de mult nu aș renunța la Yaman Seher pentru a ierta el însuși, iar Seher va asculta sugestiile de război cu privire la această problemă și dragostea sa pentru mătușă îl va ajuta pe Cengiz Seher ‘și îi va cere lui Yaman să accepte scuzele mele.
Deci,Mostenirea Ep 160 în episodul următor, Seher va lua o decizie, acceptă scuzele mele și atunci Yaman nu te va lăsa singur cu tine.

Căpșuna va fi o sărbătoare vineri, Mostenirea Ep 160deoarece căsătoria dintre Seher și Yaman se va transforma în realitate. Sănătatea Ziya se va îmbunătăți zi de zi. Grădinarul va dezvălui și răul lui İkbal din Yaman, când voi vedea toate acestea, va înțelege că İkbal este un trădător.

Prin urmare, este necesar să mai treceți puțin timp pentru ca aceste fapte să apară. Suspectul Jack Ali va merge la Arif Baba pentru a afla adevărul. Arif Baba nu ne va spune lui Ali și mie la început. Arif Baba va fi un pătrat cu Ali iar Yaman fiind dușmani unul altuia.

Drept urmare, Ali și Yaman vor dezvălui faptele la început, Ali și Yaman vor accepta că sunt frați și surori. Kiraz este departe de Ali pentru că nu se va vedea pe sine ca pe cineva care doarme Aliye, dar Sultan va permite totuși aceste gânduri. a dispozitivului să se schimbe și astfel Kiraz Ali îi va oferi o șansă lui Kiraz Ali. Ali va fi foarte mulțumit de această veste. După aceea, vor fi căsătoriți cu 51 de cireșe.

Dacă doriți ca acest videoclip de analiză să continue, Mostenirea Ep 160vă puteți abona la canalul meu și puteți susține seria emanet.

For Previous Episode

Mostenirea Ep 159

For Next Episode

Mostenirea Ep 161

Leave a Reply