Mostenirea Ep 159 Ce se va întâmpla în continuare?

Bine ați venit cu toții la noul episod Article, Yaman etc. Mostenirea Ep 159, Dacă doriți ca locul să fie fericit ca vechiul și, de asemenea, dacă spuneți că răul cicbalului este dezvăluit, să apăsați butonul dabe și să vă vedem mesajul. Va explica Yamansiniri sentimentele sale? Mostenirea Ep 159 ,Va învăța Seher dosarele false? Va fi pedepsit pentru acțiunile sale? Va purta și Kiraz va fi drag? Aici puteți găsi răspunsuri la toate întrebările dvs. în acest videoclip în noul capitol al seriei noastre.

Yaman a decis să nu spună despre problema dosarului,  Mostenirea Ep 159deoarece crede că îl va pierde dacă spune adevărul în anul respectiv. Va dori să facă un nou început și nu va neglija să-și pregătească diversele surprize pentru a-și recâștiga încrederea. Desigur, chiar și Yaman își va petrece tot timpul pentru Seher, dar Seher Yaman imediat.


El nu va ierta pentru că Seher își va aminti răul pe care i l-a făcut și nu voi spune că Seher Yaman i-a fost aproape, pentru că Seher Yaman însuși de data aceasta. Yaman va lupta pentru oraș, dar va rămâne departe de Seher Yaman și apoi va dezvălui depunerea pentru că Iqbal. Mostenirea Ep 158 Zuhal, care nu-l va îndrăzni din cauza fricii de Yaman, va profita de această situație și va urmări totul unul câte unul, iar Zuhal își propune să îl separe în Seher și Yaman.

Yaman și evenimentele timpurii pe care le veți separa cursul vor avea loc într-un mod în care nu veți fi minimizați, deoarece învățarea faptelor de la Seher îi va rezolva problemele cu Yaman. Deci, astfel, Seher va fi supărat pe mine pentru prima Desigur, chiar va lua în considerare părăsirea lui Yaman după aceea. Mostenirea Ep 159 Totul va fi rezolvat odată cu trecutul lui Seher și problemele îi vor veni în minte lui Yaman și el va lua o decizie după Seher. Desigur, Seher va aduce contribuții serioase la această decizie în locul său, deoarece Jenga a fost martorul lui Seher și a tuturor experiențelor lui Yaman Chiar și războinicul se va descurca.

Yaman’ahem îi va reuni și pentru Seher. În timp ce se întâmplă toate aceste evenimente, tot răul va continua în secret, chiar și Iqbal intenționează să-l omoare. dar când Yaman va afla acest adevăr, va fi bine pentru că Yaman este primul scop până acum și.


Bineînțeles, Yaman va fi foarte supărat pe el pentru că nu poate vedea că este un trădător.A spus că așa ceva nu se poate întâmpla, dar cireșul ascunde emoțiile pe care le simte din acest motiv.

Ali își va da seama de sentimentele sale pentru o vreme, bineînțeles, Mostenirea Ep 159 Ali se va confrunta în cele din urmă cu sentimentele sale de Sultan vorbind și Ali va mărturisi cireșe și va admite că iubește făina foarte mult, dar Kiraz va fi puțin reticent. ultimul.

Ursul de cireș vă va oferi o șansă. Are dreptate Mina, așa că aștept comentariile dvs. de mai jos. În episodul următor, tristețea lui Yaman va crește zi de zi, deoarece Yaman se va simți vinovat pentru trădarea sa, Yaman va regreta foarte mult având încredere în Yaman zuhal, dar acest lucru este imediat adevărat.

Mostenirea Ep 159 ,Yaman va crede că îl va pierde complet dacă spune adevărul, va acționa aproape, dar când îl va vedea pe Seher Yaman însuși, se va îndepărta de el.


Seher nu va fi aproape de Yaman pentru a nu mai experimenta aceleași dureri. În el, Seher și Yaman vor rămâne despărțiți o vreme. Ikbal va dori să spună faptele cât mai curând posibil. Dacă Ikbal spune faptele, el va face gândiți-vă că îl va părăsi pe Yaman. În episodul următor, îi va spune lui Seher toate faptele. El va afla tot adevărul în Dawn.

La început, Yaman nu va crede că va face răul și chiar Seher va spune că aceste evenimente nu sunt adevărate, dar apoi Seher va veni la Yaman pentru a afla adevărul și Yaman va mărturisi faptele în acel moment.

În acest timp, Yaman va încerca să-i ceară scuze pentru o perioadă de timp neuniformă, dar Yaman nu va renunța până când serialul nu va fi iertat el însuși, iar Seher va observa dragostea lui pentru Yaman-ul rece în casa Jenga și îl va ajuta. a vorbit din nou cu orașul în capitolele anterioare, a spus că am nevoie de un tovarăș înainte de drum.

Seherde a fost căsătorit cu Yaman după aceste cuvinte. Mostenirea Ep 159 El va accepta fiecare decizie din episod. El va accepta această scuză a lui Seher Yaman și nu-l va lăsa niciodată pe Yaman singur pentru Seher.El își va aminti chiar faptele rele ale lui Ziya Iqbal, iar apoi Ziya îi va spune lui Yaman despre crimele pe care Iqbal le-a comis. Ikbal va spune că toate acestea sunt rezultatul bolii Ziya, dar grădinarul va dezvălui răul lui Iqbal în yaman, iar tu își va da seama că primul său scop a fost un trădător.

Acest lucru va dura ceva timp pentru Yaman, deoarece putem spune că İlkbal este unul dintre personajele principale ale seriei. Dacă dezvăluim deja șirurile de golink, este posibil să nu mai avem nicio armă care să fie procesată. Voi face tot ce este necesar pentru obțineți-l astfel încât să faceți tot ce este necesar pentru a ajunge la sfârșitul acestei secțiuni.

Click to know about the Previous Episode

Mostenirea Ep 158

For Next Episode

Clickhere

Mostenirea Ep 160

 

 

 

Leave a Reply