Mostenirea Ep 158 Ce se va întâmpla în continuare?

Bună ziua tuturor, în primul rând, dacă doriți, Mostenirea Ep 158 ca Yaman să compenseze greșelile sale, dacă nu doriți ca serialul nostru să fie definitiv, să apăsăm pe butonul Like și să vedem numărul nostru.  Mostenirea Ep 158 Va mărturisi Yaman faptele lui Seher? Aici puteți găsiți răspunsurile la toate întrebările dvs, în Article. În noul nostru episod, timpul va începe să lupte pentru dvs.

Deoarece Yaman SR își va aminti insultele și relele pe care le-a făcut și timpul nu va fi niciodată trezit, iar apoi Yaman va munci din greu pentru a compensa aceste greșeli. De fapt, Yaman va încerca să-și recâștige încrederea pregătind o surpriză în serie, dar nu va fi ușor să-i restabilească inima răcoroasă. El va afla că Seher Yaman nu are încredere în el.

Nu-l va ierta pe Seher Yaman imediat,  Mostenirea Ep 158 așa că el chiar se va gândi să părăsească Seher Yaman, dar apoi încetează să părăsească conacul pentru Seher Yusuf și Ziya pentru că nu va dori să-i supere din cauza lui însuși.nu va vorbi o vreme.El îl va învăța pe Yaman o lecție bună a ceea ce a făcut. El mă va întări chiar dând această lecție lui Seher Yaman. De asemenea, își va continua toate faptele rele. Deoarece Iqbal vrea să aibă moștenirea sa din Crimeea. Ikbal își va continua răul în Pentru a atinge acest obiectiv. Ce este să vezi ca un obstacol în calea pe acest drum? Așadar, İlkbal va încerca toate modalitățile de a ține seria departe de familia Crimeea. Dar, datorită grădinarului, adevărata față a lui Iqbal va fi dezvăluită .

Când Yaman va afla acest adevăr, nu veți putea crede că Yaman Iqbal este un trădător, dar apoi își va aminti discursul lui Yaman Zuhal înainte de a fi expulzat de la Konak și își va da seama că Iqbal era un Trădător. Cireșa va face tot posibilul pentru a obține pedeapsă și, Mostenirea Ep 158  Ali nu și-a mărturisit sentimentele până acum, dar sultanul va interveni în continuare în această situație și va începe să-și pregătească planurile pentru sultan.Pentru că sultanul va dori în continuare să-l vadă pe Ali să se căsătorească înainte de a muri. De aceea, sultanul se va uni cu covorul, dar Kiraz va rămâne departe de asta la început. Ali îi va oferi lui Ali o șansă. Fii foarte fericit cu această veste. După aceea, Bitter și Kiraz vor fi căsătoriți, dar crezi că ar trebui să-l ierte pe SeherYaman sau să plece? Aștept comentariile tale de mai jos.

Tristețea lui Yaman va crește zi de zi în secțiunea reclamantului, deoarece Yaman se va simți vinovat de trădarea sa împotriva lui Seher, încredere în Yaman zuhal, el va fi foarte regretabil. Dacă Yaman nu spune adevărul, îl va pierde complet. Seher va fi și mai supărat dacă va auzi adevărul de la altcineva.

Așa că Yaman trebuie să mărturisească cât mai curând posibil. Însuși Yaman va încerca să fie aproape de el pentru a ierta,  Mostenirea Ep 159 dar Seher Când va vedea că se comportă aproape de el, se va îndepărta de el.

Seher nu va fi din nou aproape de Yaman pentru a nu experimenta durerea. În el, Seher și Yaman vor rămâne separați o vreme. Anulat, el va crede că îl va părăsi pe Yaman dacă ofițerul care va dori să spună adevărul ziua înainte se va gândi că îl va părăsi pe Yaman. În episod, Seher va spune toate faptele. După ce a aflat toate faptele, Seher.La început, el nu va crede că Yaman va face un astfel de rău. Chiar și Seher va spune că aceste evenimente nu sunt adevărate, dar apoi Seher va veni la Yaman pentru a afla faptele sau mâinile vor mărturisi Adevărurile sau mâinile își vor continua tăcerea în fața Țării lui Seher. Dacă el nu-l va ierta pe Yaman pentru o vreme, dar Yaman nu va renunța la Seher până la antrenamentul său Hasret, iar Seher va asculta sfaturile războinicului.

Cenker va recunoaște, de asemenea, dragostea lui Seher pentru Yaman și îl va ajuta. Cenge a vorbit cu Seher, care îi va spune să accepte scuzele mele de ani de zile, iar nevoia de șef, Seherde, a fost căsătorită cu Yaman după aceste cuvinte. 

YamanSites nu va accepta niciodată această scuză, iar YamanSites nu se va recupera niciodată la scurt timp după ce a părăsit Konak,  Mostenirea Ep 158 Ziya va depăși seria sau temerile rezultatului care va începe să se îmbunătățească atunci când se plictisește zi de zi. Arif va veni la tatăl tău pentru a afla adevărurile pe care le va face. auzi.

Arif Baba La început, faptele vor fi suficiente pentru a păstra în viață, dar va fi o decizie după ce Arif Baba și Yaman vor fi dușmani unul pentru celălalt. Ca urmare, Arif Baba va dezvălui adevărul. Deoarece Cherry și Seher le vor da cel mai mare sprijin în acest sens.Da prieteni. Am ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză.

Clickhere to Check the Next Episode

Mostenirea Ep 159

https://romaseriale.com/mostenirea-ep-159/

Leave a Reply