Mostenirea Ep 157 Ce se va întâmpla în continuare?

Dacă doriți ca Seherve Yaman să fie fericiți împreună, Mostenirea Ep 157 să apăsăm butonul Apreciază și să vedem problema noastră, prietenii vor răspunde, în noul episod al seriei noastre, Mostenirea Ep 156 Yaman va încerca să câștige încrederea magiei și a mea

Deoarece Yaman va dori să compenseze toate greșelile sale, așa că nu a fost întotdeauna să lupte, dar acum totul se va întoarce și Yaman va încerca din greu să câștige. Yaman, dar Seher va crede că Yaman îl înșală din nou. El va fi supărat și Yaman se va confrunta cu răul. Chiar și Yaman va fi foarte supărat pe el, dar regretul târziu al lui Yaman nu va funcționa.

Pentru că atunci când Seher va afla adevărul, va fi devastat și își va da seama că Seher Yaman nu are încredere în el, așa că va dori să-l părăsească pe Seher Yaman,Mostenirea Ep 157 dar pentru Seher Yusuf și Black, Onur va renunța să plece. Yeng va face un nou începând din viața sa cu Seherde Yaman, care va reveni la Yaman Seher datorită sprijinului lor.Cu alte cuvinte, nimeni nu va putea decide asupra dragostei fiecăruia și a lui Yaman de acum înainte, din păcate, va continua cu tot răul, nu va dori să-și piardă moștenirea din Crimeea și va dori să-și răzbune viața. , așa că va pregăti planuri pentru Ilkbal. Deci, Bitcoin și în curând viitorul sultan vor încerca în continuare să se căsătorească cu Ali, deoarece sultanul va dori în continuare să-l vadă pe Ali să se căsătorească înainte să moară, așa că sultanul își va pregăti în continuare planurile și îl va face pe Ali și Cireșul se căsătorește.

La început, Kiraz nu va privi favorabil această căsătorie. Pentru că aveam să cred că nu merită Kiraz Ali, va rămâne departe luna aceasta, dar Sultanhala va spune că aceste gânduri de cireșe sunt greșite și sultanul îl va convinge pe Kirazlı ,Mostenirea Ep 157 deci se va căsători în sfârșit și va fi fericit.Când vor fi fericiți Yaman și Seher? În episodul următor, faptele nu vor fi încă comunicate lui Yaman Seher, deoarece Yaman va crede că va pierde adevărul față de Seher.


Yaman va încerca să vă recâștige inima în acest timp, dar va fi foarte greu pentru Yaman să facă acest lucru, deoarece Yaman va rămâne departe pe măsură ce se apropie. El chiar va crede că se va păcăli pe sine. Prin urmare, Seher nu va răspunde pozitiv comportamentelor bune ale lui Yaman. Chiar și Seher va face tot ce pot pentru a sta departe de Yaman, dar când va găsi Zorluengels pe care trebuie să-l învingă, incapabil să suporte câte dureri suferă pentru că este îndrăgostit de mine.

El nu va reuși în asta, își va da seama că İkbal va merge la Soner și Seher va spune tuturor oamenilor care trăiesc. Seher va merge la Seher Yaman și îi va cere un cont. Se va teme foarte mult pentru că crede că va fi trist, dar Yaman îl va ierta să vadă furia mea ca pe elementul lui. Mostenirea Ep 157  Ești în episodul următor? El va lucra datorită lui Yaman Yusuf.

Yaman va fi aproape de pământ, va dori să-l ierte, își va da seama iertarea și va alege să-l ierte. Dar și eu te voi vedea vinovat. Apoi, Selim va dori să-i facă rău lui Yaman, o să-l facă să te lase în ziua lui? Prin urmare, Selim este bun, acum zile grele așteaptă și Ziya se va recupera în curând.


Odată cu plecarea lui İkbal de la Konak, Ziya va începe să se îmbunătățească zi de zi, ca urmare a acestor evenimente, care îi vor depăși Ziyakorkes-ul, se vor spune despre trecut unele părți din trecut. Ca urmare, Arif Baba va scoate la iveală bomboane Ali Bey vor accepta această frăție la İlkbaș, dar apoi acest frate îi va accepta bine și li se va oferi cei mai mari Kiraz și Seher în acest subiect.

Am ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză. Dacă doriți ca serialul nostru să continue, vă puteți abona la canalul meu și puteți susține acest videoclip. Adio să vă vedem în următoarele videoclipuri.

Click here to Read about The Next Episode  Mostenirea Ep 158

Leave a Reply