MIREASA Sezonul 2 Episodul 106 din 13 Ianuarie 2021

Urmăriți videoclipul HD MIREASA Sezonul 2 Episodul 106 din 13 Ianuarie 2021 cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Clicksud divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului MIREASA Sezonul 2 Episodul 106 din 13 Ianuarie 2021 de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

 

 

MIREASA Sezonul 2 Episodul 106 din 13 Ianuarie 2021

Latest Episode

Previous Episode

Bine ați venit la studioul de divertisment Roma Seriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Discutia cuplurilor din casa cu unele persoane si sustinatori au jignit cumva etnia unor persoane din casa, a fost primul live intre Alexandru si Andreea. Comentariile care Andra le-a primit au venit din partea sustinatorilor altor persoane probabil al Claudiei, intre timp Madalina si Radu au fost acuzati ca ar fi obtinut anumite like-uri cumva cumparare si oamenii au sesizat mai ales in cazul ei rugamintea a fost ca si daca trecuta sa-i roage direct sa joace cinstit pentru a nu fi probleme, Radu a citit unele comentarii de pe live-ul lor si au inceput sa discute despre fiecare afirmatie in parte, sustinatorii lui Ciprian s-au suparat foarte tare ca Radu l-a nominalizat pe acesta desi in mod explicit Alex si-a anuntat intentia de a pleca.

Andra a fost mustrata pentru cuvintele folosite si mama ei a intervenit in emisiune pentru a o invata ca nu este bine ceea ce face, aceasta a fost incurajata sa aiba incredere in David, interventia Stefaniei a fost luata drept o mica lupta de demonstratii iar unele fete ar s-ar fi schimbat dupa plecarea ei din casa, dupa plecarea ei spune Madalina ca a vazut o schimbare in Mihai si nu neaparat ca ar fi plecat ea si Stefania a spus ca a mai auzit si ea cateva discutii cum ea a iesit la timp din casa dar Mihai a fost intotdeauna este incurajat sa faca ceea ce simte.

Mireasa 13 ianuarie 2021 Online

Incurajari de comunicare apar intre David si Mia iar discutia dintre ei a devenit si mai serioasa odata cu lucrurile pe care aceasta le-a spus despre el si povestindu-i viata si scotand la iveala partile negative dar si jignirile fata de iubita sa l-au deranjat pe acesta, ulterior reprosurile au inceput sa curga de ambele parti cu implicatii multiple si reprosuri grele.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 106 emisiune difuzata in data de 12 ianuarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Leave a Reply