Las Fierbinti Sezonul 18

Las Fierbinti Sezonul 18 este un serial de comedie 100% romanesc, care a debutat la Pro TV chiar de 1 martie 2012.
Las Fierbinti Sezonul 18 Episodal  trateaza si satirizeaza teme si probleme ale satului romanesc al zilelor noastre si nu numai, actiunea desfasurandu-se in comuna Fierbinti Las Fierbinti Sezonul 18din judetul Ialomita.
Sincer sa fiu, in prima faza, serialul  Las Fierbinti Sezonul 18 nu mi-a starnit deloc interesul sau curiozitatea, gandindu-ma ca este inca o incercare esuata de a face un serial de comedie romanesc – cum, din pacate, sunt majoritatea. Am zis sa-i dau, totusi, o sansa, vazand cateva fete cunoscute, ba chiar nume mari din actoria romaneasca si am ramas placut surprins.

Nu zic ca este perfect, ba chiar are minusurile lui, atat de poveste si in conturarea personajelor cat si de actorie dar, per total, in opinia mea, Las Fierbinti este un succes si inca are un potential foarte mare.
In prima faza,  Las Fierbinti Sezonul 18 Episodal a fost anuntat ca o comedie rural-politica dar, pe parcurs, a inceput sa atinga multe teme si probleme sociale, ceea ce consider a fi o evolutie foarte buna.

Pe acest site puteti urmari toate episoadele serialului Las Fierbinti Sezonul 18 Episodal online, preluate de la diferite surse, nici unul dintre episoade nefiind gazduit de acest site https://romaseriale.com/.

Imi cer scuze pentru ca unele surse au multe reclame de tip Pop-Up, reclamele nefiind ale site-ului, ci ale player-ului de unde au fost preluate episoadele in cauza.

Regizori Las Fierbinti: 
Constantin C. Popescu a.k.a. Constantin Popescu Jr.
Dragoș Buliga

Scenaristi Las Fierbinti:
Bogdan Mirică
Mimi Brănescu

Leave a Reply