La răscruce Episodul 3 Rezumat Detaliat (Çarpışma)

Partea vulnerabilă a lui Veli!
Episodul din această săptămână ne prezintă din nou un trecut dureroros și neînțelegerile dintre Kadir și Veli. Moartea familiei lui Veli l-a afectat în mod profund pe liderul mafiotilor, acesta îl consideră pe Kadir vinovat din cauză că nu i-a salvat familia.

Kerem își suspectează iubita de trădare!
În timp ce era în închisoare, Kerem a început să-și dea seama că are o chestiune importantă de rezolvat cu Yakup. El decide să-l caute, așa că se duce la un garaj și primește adresa unui bar la care s-a dus prietenul său. Deoarece niciunul dintre ei nu vorbește, Kerem merge la barul unde a fost văzut Yakup.

El află de la barman că prietenul său a fost acolo împreună cu o fată și ii confirmă, că păreau a fi mai mult decât prieteni. Chiar dacă Kerem știa despre relația lor, acest lucru îl devastează și începe să bea mult și nu-și poate plăti consumația. La plecare, este bătut de mai mulți bărbați …

Demir încearcă să o oprească pe Cemre să nu afle că a fost cu Belma în acea noapte!
Demir și Belma devin din ce în ce mai îngrijorați, deoarece acum Cemre îl cunoaște pe bărbatul care a înjunghiat-o. Ei știu, că bărbatul care a înjunghiat-o a fost implicat și în accidentul cu cele 4 mașini. El merge la secția de poliție și pe motiv că este îngrijorat pentru sănătatea lui Cemre, încearcă să afle ce știe de fapt iubita sa.

Zeynep este eliberată sub supraveghere!
Kadir o duce pe Zeynep la șeful său, pentru a cere permisiunea să fie eliberată sub supraveghere la propria ei casă, în timpul investigațiilor. Eliberarea lui Zeynep din arest va dura ceva timp, pentru ca documentele necesare să fie completate, astfel trebuie să petreacă noaptea într-o celulă. Zeynep își amintește de când erau tineri în orfelinat, unde Zeynep era închisa într-o cameră, iar Kadir îi aducea mâncare. În timp ce este la poliție, Zeynep o vede pe Cemre, care a venit să facă un raport.

La secția de politiei, apare Meltem, care s-a mutat de la un alt departament pentru a lucra cu Kadir. În timp ce se fac prezentările, Kadir este destul de respingător față de ea și îi spune lui Adem să o trimită înapoi. Adem îi explică lui Kadir că știe că nu-i plac schimbările, dar se vă obișnui cu ea. Adem o prezintă pe Cemre lui Kadir și îi spune despre jaf și că și ea a fost implicată și în accidentul de mașină. Kadir este uimit mai ales când află că bărbatul care a înjunghiat-o, a fost identificat drept Kerem.

Kadir își ține promisiunea față de Zeynep de a o ajuta să-și găsească fiica!
Kadir se duce în toate locurile pe care Veli le frecventează și odată ce ajunge la showroom-ul de mașini, sparge parbrizul câtorva mașini. După care merge la restaurantul în care este Veli și îl ține cu capul într-un acvariu cu pești pentru a-l face să vorbească.

FlashBack: Zeynep și Asli se întâlnesc într-o cafenea. Asli vrea să știe de ce Zeynep a părăsit-o pe ea și pe Kadir. Ea îi explică că încă îl iubește pe Kadir, dar nu poate să-și întemeieze o familie și să retrăiască momentele de coșmar din copilărie când și-a pierdut tatăl. Într-un mod egoist, Zeynep îi dă permisiunea prietenei sale de a fi împreună cu Kadir, oferindu-i mici sfaturi despre ceea ce îi place sau displace. Apoi pleacă spunându-i lui Asli să-l iubească pe Kadir și în locul ei …

Leave a Reply