La răscruce Episodul 2 Rezumat Detaliat (Çarpışma)

Flashback: Zeynep își amintește despre tatăl ei, care a fost polițist și a fost ucis în exercițiu. După ce acesta a murit, ea a fost dusă la un orfelinat și acolo s-a împrietenit cu Kadir și Asli.

Toți cei implicați în accidentul rutier supraviețuiesc!
Scena accidentului: Prietenul la nevoie se cunoaște! Yakup, strânge obiectele furate fuge la la locul accidentului, lăsându-l pe Kerem inconștient. Zeynep, care l-a recunoscut pe Kadir și încearcă frenetic să-și deschidă ușa pentru a ajunge la el. Un trecător o vede și se oprește pentru a ajuta. Dar Zeynep primește un telefon de la Veli care o întreabă unde este și nu-i spune despre accident, apoi ii promite ca va fi acolo în curând. Ea fură mașina samaritenilor și pleacă, exact când Kadir se apropie de ea …

Kadir când află că cineva a fugit de la fața locului, se urcă imediat în mașina de poliție și urmează o urmărire ca în filmele de acțiune. Pe de altă parte, Veli, care o așteptă pe Zeynep, vede mașina apropiindu-se de punctul de întâlnire pentru a face schimbul de banii în locul lui Aylin. Iar când vede și mașina poliției pleacă de acolo.

Reîntâlnirea dintre Zeynep și Kadir!
Zeynep ajunge și intră în fabrica abandonată strigând că a sosit și deodată un foc de armă în spatele ei o face să se oprească.
Zeynep se întoarce și Kadir o recunoaște pentru că au un trecut împreună, probabil sunt mai mult decât doi tineri prieteni. Kadir se simte rău și când cade brusc la pământ și Zeynep sună la ambulanță și apoi îi oferă primul ajutor. Adem, colegul lui Kadir ajunge acolo, apoi ambulanța și îl duc la spital, iar Zeynep este arestată.

Selim, tatăl lui Cemre o sună pe soția sa, dar bineînțeles că nu-i răspunde la telefon pentru că este cu amantul ei. ​​Selim văzând că Belma nu-i răspunde, îl sună pe Demir pentru a-i spune despre accident. Belma se panichează când își dă seama că locul accidentului este aproape de casa în care ea și Demir au fost împreună cu o noapte înainte. Când coboară de la etaj vad pete de sânge pe scări și în living. Belma verifica imediat seiful și constata ca a fost un jaj. Cei doi amorezi curata imediat casa pentru a ascunde faptul ca în noaptea jafului au fost acolo. Ulterior, Belma află că Cemre nu i-a văzut în noaptea aceea, dar tot nu are liniște chiar dacă Demir încă mai este încrezător că nimeni nu știe despre relația lor.
Trei zile mai târziu, Cemre este încă în spital. Kadir își revine și când este externat din spital, se duce direct la stadionul de fotbal unde a avut loc bombardamentul. Șeful său îl găsește și are o conversație cu el precum un tată cu fiul său, încurajând-ul să îi prindă pe cei care sunt responsabili de moartea familiei sale.

Zeynep se află la secția de poliție la interogatoriu cu Adem, căruia îi explică despre fiica ei. Deși polițistul vrea să-i facă cunoscut care sunt acuzațiile împotriva ei, ea refuză și vrea doar să vorbească cu Kadir. Adem și Selim vor să afle de la Cemre mai multe detalii, iar Demir și Belma asistă la conversația lor.

În ziua următoare, Cemre se uită la reportajele TV de la locul accidentului și este uimită să vadă că tipul care a jefuit-o este de fapt bărbatul care a înjunghiat-o. Ea îi spune Belmei care este nervoasă, apoi merge direct la secția de poliție pentru al raporta.

Veli primește un telefon și cineva din interiorul secție de poliție îl informează că Zeynep nu este dusă în fața instanței, ci este lăsată să plece, dar nu știu unde. Deocamdată nu este clar dacă acel informator este cineva pe care îl plătește sau Veli are de fapt legături directe în poliție.

Veli urmărește mașina în care este Zeynep și vede că oprește acasă la Kadir. Zeynep ajunge exact in momentul in care Kadir încearcă să se sinucidă pornind gazul și urma să aprindă focul. După ce prietena sa a strigat neîncetat, el o lasă pe Zeynep să intre.

Scena de senzație care ne confirmă destul de multe lucruri despre trecutul dintre Kadir și Zeynep. Ea vede fotografia lui Asli pe care o cunoaște, stand alături de fiica lor. In momentul în care Kadir îi spune că ambele sunt moarte, cei doi se îmbrățișează reciproc.

Leave a Reply