Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 Ep 221 Subtitrat Romana

Urmăriți videoclipul HD Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 Ep 221 Subtitrat Romana cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Hindilover divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 Ep 221 Subtitrat Romana de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 este povestea uimitoare a unei fete și a unui băiat. Două persoane cu mintea diferită sunt acolo în această poveste realistă. Aashta Kirloskar este o fată de clasă mijlocie cu minte deschisă, care apreciază relațiile și susține ceea ce este corect. Shlok Agnihotri, pe de altă parte, este fiul unui om de afaceri bogat în Aastha, Niranjan Agnihotri, și crede mai mult în avere decât în ​​relații.

Are un trecut mizerabil care îl face să urască femeile, în special mama sa, Anjali, în special. Shlok crede din greșeală că Aastha este responsabilă pentru insulta tatălui ei și decide să se răzbune. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 dezvăluie realitatea societății. Shlok se căsătorește cu Aastha pentru pretenții false și dezvăluie că nu a iubit-o niciodată.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 Ep 221 Subtitrat Romana

Latest Episode

Coming Soon

Previous Episode

In Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 2 sau vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Seriale Indiane disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi Azi de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Seriale Turcesti.

Bine ați venit la studioul de divertisment RomaSeriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Leave a Reply

Open