Iarna Neagră Episodul 3 Rezumat (Zemheri)

Ayaz se oferă să depună mărturie!

Ayaz este șocat când află că muncitorul împotriva caruia a dat o declarație falsă este în viață și este chiar tatăl lui Firuze. Odată cu aflarea adevărului, primul lucru pe care îl face este să-i ceară socoteală lui Ertan. Există o confruntare între cei doi și Ertan îl intreaba că atunci când și-a salvat mama de inchisore, unde îi era obsesia pentru dreptate și adevăr.

Firuze este pe cale să-i înfrunte atât pe Ertan, cât și pe Ayaz, însă prietena ei se gândește la pericol și nu-i dă voie. Ea încearcă să-l găsească pe paznicul care i-a văzut tatăl vorbind cu Ertan, în speranța că va spune adevărul. Ea l-a rugat pe tatăl ei Yasar să descrie trăsăturile fizice ale paznicului pentru a vorbi cu el.

Ertan îl roagă pe Fehmi, omul din companie, să o investigheze pe Firuze. Dar când bărbatul merge la adresa din actele de angajare angajare, îl întâlnește pe băiatul care i-a furnizat lui Firuze cartea de identitate. Binenteles că tânărul o acoperă pe Firuze și după ce rămâne singur o anunță pe ……..

Gazda, Yasin, vine să afle dacă Faruk este acasă pentru a plăti chiria. Faruk nu poate da banii și îi spune că a fost bătut și jefuit. Aliye este surprinsă de minciuna fiului ei și proprietarul le cere să evacueze imediat casa. Yasin pune anunțul de „închiriere”, chiar dacă Aliye insistă să-i mai aștepte de bani. După ce proprietarul pleacă, Aliye, care și-a dat seama seama că femeia din clubul de noapte i-a luat banii și a fugit, se ceartă cu fiul ei.

La insistentele mamei sale pretențioase, Berrak organizează la vilă o masă în familie pentru a aduce familile împreună. Ayaz nu știe și fiind deja într-o stare foarte proastă se plimbă pe stradă devastat, invinovatindu-se pentru răul făcut femeii pe care o iubește.

Safiye, mama lui Ayaz îi face cadou o față de masă din dantelă, dar mama lui Berrak o disprețuiește. Însă Berrak încearcă din răsputeri să o facă pe mama logodnicului ei să se simtă bine și o roagă să-l sune pe Ayaz.

Firuze merge să vadă proiectul la fața locului pentru a-și recupera jobul, astfel încât să poată reveni la companie. Apoi merge acasă la Ertan și vorbeste cu el, rugandu-l să-i dea 2 zile la dispoziție ca să termine schița proiectului respectiv. Ba chiar mai mult de atât, Firuze îi cere scuze și recunoaște că a furat reportofonul din curiozitate pentru că este interesată de el.

Nimeni înafară de tine nu a mai ascultat înregistrarea!

Ertan o duce în biroul său și în timp ce îi pune niște înregistrări audio, începe să-i povestească despre tatăl său cum il pedepsea și traumele din copilărie. Ertan nu are încredere în Firuze, dar îi da o șansă că să afle ce urmărește. Apoi o duce pe Firuze la cina în familie aproape cu forța, deoarece nu accepta sa-l refuze. Situația dintre fiul ei și Firuze atrage atenția mamei lui Ayaz, care este ferm convinsă că Firuze este fata de care fiul ei era atât de îndrăgostit. Ea nu stie înțelegerea lui Ayaz cu Ertan pe care a făcut-o în urma cu doi ani si ca este fortat sa se căsătorească cu Berrak.

Faruk merge să vorbească cu Yasin pentru a-l mai aștepta de bani. Proprietarul acceptă dar numai cu condiția să se căsătorească cu Elvan, sora mai mică a lui Firuze. Faruk refuza și îi spune să uite de propunere, ca și cum nici măcar nu ar fi menționat de sora sa Elvan și pleacă foarte nervos. Dar mai târziu acceptă când Yasin se oferă să-i dea lui Faruk titlul de proprietate al casei și Yasin dă jos anunțul de închiriere. Binenteles ca Aliye si Firuze nu stiu de intwelegerea celor doi.

Degustarea tortului de nuntă este un mare eșec!

Berrak este extrem de fericită și prezintă familiei tortul din ziua nunții pentru a fi degustat. Ertan îi sugerează să taie torul împreună cu Ayaz, care se simte vinovat față de Firuze și din neatenție răstoarnă tortul.

 

Leave a Reply

Open