Hercai Episodul 31 Rezumat (Detaliat)

Echilibrul dintre familiile Aslanbey și Șadoğlu se schimbă!
Miran are dificultăți în a accepta realitatea scrisorii care i-a fost dată de Hazar, totuși nu poate ignora această situație, așa că decide să se confrunte cu bunica sa. Deși Azize încearcă să pună la cale un nou joc pentru a ieși basma curată din această situație în care a fost surprinsă de pe neașteptate, încrederea lui Miran a fost puternic zdruncinată și nu reușește.

Răzbunarea lui Azize Aslanbey s-a încheiat acum!
Odată cu apariția scrisorii, Hazar, care crede că jocul răzbunării a ajuns la sfârșit, de această dată descoperă că tatăl său îi ascunde ceva. Dar cu noile informații pe care tocmai le-a aflat despre Dilșah, demonstrează acum că tatăl său a ascuns și anumite evenimente tragice de el. Hazar ajunge la conac și îi spune tatălui său ca răzbunarea lui Azize s-a terminat pentru ca Miran a plecat de la ea.

Yaren își face planuri cum să-și mintă familia pentru a fi crezută și se încurajează singura că va triumfa cuvântul ei împotriva spuselor unei servitoare. Hazar merge în camera ei și după ce o întreabă de ce este atât de ostilă față de propria ei familie, o avertizează că nu-i va mai tolera greșelile și răutățile. El o mustră că din cauza acelei scrisori pe care a ascuns-o, alți l-au crezut un criminal și părinții lui au avut de suferit. Yaren nu recunoaște nici în ruptul capului, chiar dacă servitoarea a găsit scrisoarea în camera ei, încă mai susține că Hanife minte.


Firat află că de la maică-sa că Hazar și Dilșah erau îndrăgostiți și urmau să se căsătorească când el termina armata, însă a intervenit familia Aslanbey. Mehmet, care știa că Dilșah îl iubește pe Hazar, o chinuia în mod constant după ce s-a căsătorit cu ea. El vrea să afle dacă Hazar a ucis-o pe Dilșah și femeia îi spune că nu știe ce s-a întâmplat în acea noapte, dar este sigură de faptul că Hazar nu ar fi rănit-o niciodată cu buna știință pe Dilșah. Firat vrea sa-i spună tot adevarul lui Miran, dar mama lui îl oprește, spunându-i ca dacă Miran află, va fi devastat.

Reyyan află de la Şükran, bunica soțului ei dinspre mamă că l-a cunoscut pe tatăl ei la mormântul fiicei sale și plângea. Ea îi mai spune că Hazar i-a dat o scrisoare scrisă de Dilșah lui Miran și era foarte sigur că această răzbunare se va termina. În acea scrisoare, Dilșah, fiica ei i-a cerut ajutorul lui Hazar să scape de iadul în care trăia alături de tatăl lui Miran pentru a începe o noua viata alături de fiul ei..

Reyyan se duce imediat să-l caute pe Miran, care este devastat că a trăit o viață în minciună. Ea îl găsește la leagănul lor și după ce citește scrisoarea încearcă să-l consoleze, spunându-i că dacă 28 de ani l-a îndrumat Azize, pentru că nu avea pe altcineva, acum există, așa că să lase acea scrisoare să-l ghideze de acum încolo.
Reyyan schimbă ceea ce tu ai creat în mintea ta: Acesta este jocul familiei Şadoğlu!

Miran merge la bunica sa și îi cere socoteală, însă vicleana de Azize nu recunoaște nimic. Dar Miran îi pune în față scrisoarea mamei sale cu o alta notiță scrisă de Dilșah să facă o comparație și afirmă cu voce tare că acea scrisoare este scrisă cu scrisul de mână al mamei sale. El îi cere să-i spună tot adevărul fără să mai menționeze de povestea pe care a schimbat-o. Dar Azize susține sus și tare că nu este adevărat și că scrisoarea este falsificată pentru ca fiul ei a iubit-o mult pe Dilșah.

Sultan, care nu dorește ca interesele sale să fie divulgate din cauza gravității situației, nu poate să stea nepăsătoare și să lase acest lucru în voia sorții atât de nemiloase. Așa că ea face o mișcare îndrăzneață de a folosi această situație în avantajul ei, încarcerând să-l facă confuz pe Miran prin a umple golurile și nevoia de sinceritate și afecțiune, pe care Azize nu le-a putut umple niciodată. Astfel o va pune pe Azize într-o poziție dificilă de a-și arăta recunoștința prin rambursarea datorie pe care trebuie să o achite.

Sultan îi spune lui Miran că acea scrisoare este reală pentru că, în timp ce Dilșah o scria, ea a fost lângă ea. Tatăl său era foarte gelos, a bătut-o mult pe Dilșah și într-o zi maică-sa i-a spus că va cere ajutor. Sultan a încercat să o oprească pentru că îi era frică pentru viața ei, deoarece știa că Mehmet o iubește. Iar cu privire la chinurile prin care a trecut maică-sa este imposibil ca Azize să nu știe. Dar nu este ușor pentru o mama să recunoască greșeala fiului ei, chiar dacă Dilșah a suferit mult și a vrut de nenumărate ori să scape din acea casă. Dacă bunica lui nu i-a spus despre căsnicia cu probleme ale părinților săi, cel mai probabil nu a făcut-o pentru a nu-și aminti rău despre tatăl său, ci să-l păstreze frumos în amintirile sale.

Reyyan, care era în trecere, aude conversația și își spune în sinea ei că totul să terminat acum și acesta a fost sfârșitul, deoarece o minciună pe care o va spune de acum nu mai poate întuneca inima lui Miran odată ce a găsit lumina. Miran simte că înnebunește și vrea cu orice preț să vorbească cu Hazar, dar îi cere lui Reyyan să nu-l însoțească.

Azize este revoltată că s-a aflat adevărul și cum o bănuiește pe Hanife, o sună la telefon să stabilească o întâlnire într-un loc mai retras și îi cere socoteală.

În timp ce acest joc inițiat de Miran, care are în prin plan dorința de răzbunare, dezvăluie rând pe rând toate necunoscutele din trecutul întunecat al ambelor familii, confruntări extraordinare vor lua amploare și vor schimba tot echilibrul dintre cele două familii a căror viață nu va mai fi niciodată la fel …

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie și prietenilor!

Leave a Reply