Episodul 28+: Informații inedite despre serialul Prizoniera Destinului

Prizoniera Destinului episodul 28+
Zeynep va fi văzută de familia lui Mehdi, ca fiind singura persoană responsabilă pentru ceea ce i s-a întâmplat în închisoare meșterului atât de iubit de cei din cartier. Ea va suferi foarte mult și va avea remușcări, mai ales că Dilara (Chibrit) va fi împotriva ei.
În aceste vremuri grele Bariș va fi alături de Zeynep, mai mult ca oricând și o va primi cu brațele deschise în viața sa. Iar asta o va face pe Zeynep să fie din ce în ce mai mult influențată de vorbele lui Bariș, care din prea multă dragoste va fi din ce în ce mai afectos și grijuliu cu ea.

Bineînțeles că Zeynep îl va crede vinovat pe Mehdi și pe bună dreptate, însă ceea ce ea nu știe, este faptul că fostul ei soț a aflat unele lucruri despre Bariș și doar a vrut să o protejeze … Mai târziu, după ce Mehdi îşi revine, Zeynep va renunța la reclamație.

Se înfiripă o nouă poveste de iubire!
Între Emine și Savaș pare a fi o chimie foarte bună și cei doi vor deveni din ce în ce mai apropiați. Sultan și Ali Rami, unchiul celor doi frați vor decide să se căsătorească. Cei doi îndrăgostiți la vârsta a doua, vor face serialul și mai amuzant prin tachinările și nemulțumirile lor.

Bariș și Zeynep vor deveni iubiți în momentul în care el îi va mărturisi dragostea sa avocatei. Dar Savaș se va opune acestei iubiri din motive bine întemeiate pe care doar cei doi frați le știu.

Savaș știe că Bariș este foarte nesigur când vine vorba despre iubire, deoarece îi stie toate relațiile anteriore, care s-au terminat brusc. După ce Bariș devine iubitul lui Zeynep, treptat își va pierde interesul și se va îndepărta de ea. În momentul în care Zeynep va primi incă o lovitură de la bărbatul în care a avut încredere, va începe să experimenteze probleme psihologice.
Mehdi este fiul lui Müjgan?
Acesta este secretul lui Cemile:

Odată de Medi află că el este de fapt fiul lui Müjgan, ci nu al Zehrei așa cum credea, va suferi un mare șoc emoțional. Soarta îi va aduce din nou împreună pe Mehdi și Zeynep și vor depăși probleme împreună.

Fostul soț al lui Benal va fi eliberat din închisoare și când va afla că Benal și Mehdi au o fetiță împreună, nu-și va mai putea controla furia și din gelozie o va ucide. Dacă se va întâmpla precum se speculează, Benal va părai serialul.

Leave a Reply