Dramă de neimaginat a actorului Vladimir Gaitan! 7 dintre copiii săi au murit și a trăit Coșmarul

Vladimir Gaitan a avut un adevărat blestem de-a lungul vieții sale. Actorul a murit marți seara, la vârsta de 73 de ani.

Vladimir Gaitan a avut o viață plină de succese, dar  a ascuns și o dramă imensă, aproape de blestem  . Actorul a mărturisit, într-un interviu acordat acum câțiva ani, că el și soția sa au pierdut nu mai puțin de 7 copii.
“Îmi doream foarte mult copii. Când am decis să fac copii, aveam mari probleme. Soția lui avea probleme grave de sănătate. Și am pierdut 7 copii – șapte sarcini, în diferite etape, chiar și un copil născut. Am fost anchetat de Securitate ca nu vreau dușmanii. Am avut un coșmar. Și când a apărut fiul meu, Alexandru, prețul a fost extraordinar: soția mea nu s-a mutat din pat. Mi-am dorit atât de mult copiii, încât nu am conceput să fiu un tată sever ”  , a povestit Vladimir Găitan într-un interviu acordat publicației OK!
Cu toate acestea, Vladimir Gaitan a avut doi descendenți  : 
Fiul său, Alexandru, care este finanțator la Londra, și fiica sa, Floria, care au urmat aceeași carieră ca tatăl ei. Gloria lucrează la Teatrul de Comedie și era pe scenă în piesa lui Mihai Bendeac, iar Alexandru a spus că a încercat să-l convingă pe tatăl său să se mute cu el la Londra, dar fără succes. Vladimir era mult prea legat de ținuturile românești, în ciuda a ceea ce a trăit în perioada comunistă.

Și-a văzut fiul din nou de ziua lui

Cu toate acestea, familia lui Vladimir Gaitan a rămas unită până la moartea marelui actor. De exemplu, în februarie, când Gaitan a împlinit 73 de ani, Alexander a venit special din Londra pentru a fi alături de cei dragi. Același lucru s-a întâmplat în anii trecuți și chiar în ziua nunții părinților săi.

Moartea lui Vladimir Gaitan a fost anunțată marți seară, pe Facebook, de actorul Vlad Radescu.

”  Vladimir Gaitan a mers dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, cu toții, mult mai singuri … Condoleanțe familiei care trece prin astfel de momente dificile.  La revedere, Duțu!”

,  A scris Vlad Rădescu. Vladimir Gaitan luptă de ani de zile împotriva unei boli incurabile.   

Leave a Reply