Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată într-o luptă

Cristina Joia, unul dintre designerii de la emisiunea „Visuri la cheie”, de la Pro TV, a fost atacată de o femeie. A ajuns la spital și a fost operată de urgență.

Cristina Joia a fost lovită în fața unei femei care a fost deranjată de faptul că i s-a reproșat că a parcat pe trecerea de pietoni. Potrivit  protv  , incidentul a avut loc sâmbătă după-amiaza într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, în sectorul 4 al Capitalei. Proiectantul  emisiunii „Visuri la cheie”  i-a reproșat unei femei că a blocat, cu o mașină, o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Femeia s-a repezit la ea și i-a dat un pumn în gură. 

„M-am dus la magazin și am văzut-o pe această femeie ieșind din magazin și mergând la mașină și am întrebat-o dacă este mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu îl pot reproduce. Că ceea ce interesează eu.  Am intrat în magazin și am lăsat-o să înjure. Am început să fac cumpărături, am pus banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu pumnul în față ”  .

Cristina Joia, după ce a fost desfigurată în luptă: „Oamenii se uitau, dar nimeni nu a chemat ambulanța, poliția”

Cristina Joia a povestit pe larg prin ce a trecut. 

„M-am trezit cu un pumn în față.  Lovitura a fost extrem de puternică.  În momentul de față nici nu mi-am dat seama că avea un obiect dur și ascuțit pe mână.  Am căzut în timp ce alerga.  Oamenii se uitau, dar nimeni nu a chemat poliția, ambulanța.  A fost o fetiță care, în prima fază, s-a aplecat să-mi dea un șervețel „  , a spus ea.

Designerul de la „Visuri la cheie” a explicat că ea a fost cea care a sunat la ambulanță. 

”  Am sunat singur la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție.  Am ajuns la spital și am suferit o intervenție chirurgicală de urgență, deoarece piramida nazală mi-a fost spartă.  Acum sunt încă în spital, luând analgezice și aștept ca medicii să-mi spună. că totul este în regulă.  Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am revenit din șoc „  , a adăugat ea pentru sursa menționată mai sus.

Agresorul a fost identificat cu ajutorul camerelor, dar nu poate suferi nicio sancțiune până când victima nu părăsește spitalul și nu depune plângere.

Leave a Reply

Open