Cristina Joia, de la emisiunea „Visuri la cheie”, a fost bătută

Autoritățile s-au plâns după ce Cristina Joia, designeră la emisiunea „Visuri la cheie” a Pro TV, a fost bătută de o femeie și a ajuns la spital, unde a fost operată.

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază în weekend, după ce a fost  bătută de o femeie care a  observat că a parcat pe trecerea de pietoni. A lovit-o în față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz.

„În acest caz, polițiștii capitalei s-au sesizat din oficiu în ceea ce privește săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități de depistare a făptuitorului și de stabilire a tuturor circumstanțelor care au condus la eveniment  „, au declarat oficialii legii.  protv.

Suspectul a fost deja identificat de polițiști cu ajutorul camerelor video din magazine și, în funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia, se va face clasificarea juridică a faptei: fie bătăi sau alte violențe, fie corporale rănire. Există infracțiuni pentru care agresorul riscă până la zece ani de închisoare.

Cristina Joia a povestit prin ce a trecut

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiaza într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, în sectorul 4 al Capitalei. Proiectantul  emisiunii „Visuri la cheie”  i-a reproșat unei femei că a blocat, cu o mașină, o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Femeia s-a repezit la ea și i-a dat un  pumn  în gură.

„M-am dus la magazin și am văzut-o pe această femeie ieșind din magazin și mergând la mașină și am întrebat-o dacă este mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu îl pot reproduce. Că ceea ce interesează eu.  Am intrat în magazin și am lăsat-o să înjure.  Am început să fac cumpărături, am pus banane, mi s-a întors spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față „  , a spus Cristina Joia.

„Lovitura a fost extrem de puternică.  În momentul de față nici nu mi-am dat seama că avea un obiect dur și ascuțit pe mână.  Am căzut în timp ce alerga.  Oamenii se uitau, dar nimeni nu chema poliția, ambulanța.  A fost o fetiță care, în prima fază, s-a aplecat să-mi dea un șervețel ”  , a adăugat ea.

Leave a Reply

Open