BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 104-105 din 13 Ianuarie 2021

Urmăriți videoclipul HD BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 104-105 din 13 Ianuarie 2021 cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Clicksud divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 104-105 din 13 Ianuarie 2021 de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

 

 

BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 104-105 din 13 Ianuarie 2021

Latest Episode

Coming Soon

Previous Episode


Bine ați venit la studioul de divertisment Roma Seriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Vezi aici mai jos pe site telenovela “Betty In New Yorka” episodul 104 si episodul 105 din data de 13 ianuarie 2021 HD.

Premiera telenovelei „Betty în NY’ va avea loc imediat după finalul producției „O nouă viață’, duminică 22 noiembrie, de la ora 20.00, urmând ca din 23 noiembrie să fie difuzate 2 episoade zilnic, în intervalul orar 19.00-21.00.

Noua telenovelă îi aduce în rol principal pe Eleferry Torres, care îi va da viață personajului Betty, în varianta originală interpretat de actrița Ana Maria Orozco, și pe Erik Elias, care va fi Armando Mendoza, personaj interpretat în 2000 de Jorge Enrique Abello. Pe Erik Elias l-am mai văzut în telenovelele „Culorile iubirii’, „Iți ordon să mă iubești!’ și „Trupul dorit’.

Din distribuție mai face parte și actorul Aaron Diaz, care a revenit în telenovele după o pauză de 10 ani, ultimul său proiect, telenovela „Teresa’, fiind în cadrul companiei Televisa.

Telenovela spune povestea lui Beatriz Aurora Rincón Lozano, o tânără inteligentă cu origini latino, care locuieşte la New York. După ce şase luni este respinsă la diferite interviuri pe motiv că nu arată bine, Beatriz decide să accepte o slujbă care este sub nivelul ei de pregătire. Totuşi, ea face un salt în carieră atunci când devine secretara personală a directorului unei case de modă renumite, V & M Fashion. În mijlocul unei lumi cu modele, haine frumoase şi foarte mult glamour, Betty va trebui să facă faţă multor momente stânjenitoare, dar, în acelaşi timp, îşi va dezvolta personalitatea şi va găsi şi dragostea.

Mai mult decât atât, Jorge Enrique Abello – interpretul lui Armando Mendoza în varianta originală a serialului – a postat pe Instagram fotografii cu distribuția telenovelei „Betty en New York’, remake-ul telenovelei, și s-a arătat încântat de ceea ce pregătesc cei de la Telemundo. Se pare că actorul va avea o apariție specială în cadrul noii producții:

Leave a Reply