ADELA episodul 1 online 14 Ianuarie 2020

Urmăriți videoclipul HD ADELA episodul 1 online 14 Ianuarie 2020 cu actualizări regulate. Divertismentul este cel mai bun mod de a scăpa de momentele plictisitoare din rutina noastră zilnică aglomerată.Clicksud divertismentul Station a fost cel mai bun canal pentru Seriale Turcasti, Emisiuni TV românești și filme. Suntem aici pentru a vă servi cel mai recent episod al videoclipului ADELA episodul 1 online 14 Ianuarie 2020 de înaltă calitate, cu playere video gratuite. Aici puteți urmări Dramas Seriale cu orice întrerupere.

 

 

 

ADELA episodul 1 online 14 Ianuarie 2020

Latest Episode

Bine ați venit la studioul de divertisment Roma Seriale, suntem aici pentru a vă actualiza cu cele mai recente episoade și actualizări ale emisiunilor TV, episoadelor dramelor și filmelor. Oameni din Romaia, USA, Germania, Austia, Itly și din toată lumea urmăresc dramele pentru a se distra. Așadar, vizitați-ne și marcați-ne prin (Ctrl + D) pentru a viziona episoadele obișnuite.

Primele episoade dintr-o distributie mult asteptata revine cu surprize, intrigi si conflicte ale caror personaje spun totul inca de la inceput, Adela este noua ecranizare care ne prezinta povestea a doua surori care de mici au avut aproape tot ce si-au dorit si au impartit pe jumate insa mai tarziu una dintre ele afla ca nu este fiica cele pe care de o viata o stie si apartine unui om instarit fapt pentru care este trimisa sa isi cladeasca o noua viata alaturi de oameni cu bani insa inainte totul are un plan bine stabilit de mama lor.

Andreea este trimisa in locul Adelei la parintii sai pentru a o ajuta sa-si faca un viitor mai bun alaturi de oamenii cu bani fiind si cea preferata, insa totul se schimba odata cu vestile care le fac pe cele doua sa se invidieze, si chiar daca le leaga sau nu acelasi sange au promis ca nu le vor desparti niciodata.

Adela din 14 ianuarie 2021 Online
Un concept nou la care asteptarile sunt pe masura reintra astazi pe micile ecrane, Adela este povestea ce ne este adusa ca o premiera si care are la baza un scenariu imprumutat, cel putin unul dintre actori este la primul sau debut in timp ce altii i-am mai vazut in alte ecranizari recente, Mara Oprea interpreteaza personajul principal pozitiv, o fata foarte buna cu toata lumea insa nu putem spune acelasi lucru si despre sora ei care imediat ce apare in viata ei un baiat lucrurile tind sa se schimbe complet pana la a locui separat, insa drama nu se opreste la acest moment, ea continua cu noi rasturnari de situatie care implica indirect si alte persoane.

Proiect de lunga durata cu un scenariu inspirat de o productie cunoscuta, acestea sunt detaliile din Adela sezonul 1 Episodul 1 serialul este nou si face parte dintr-unul de succes, difuzat azi 14 ianuarie 2021 cel mai controversat personaj face parte din paleta umana si reala care a placut si interpretei.

Leave a Reply